Κατι ακομα ο γαστρεντερολόγος δεν το συζήτησε καν με Έστειλε σε ψυχίατρο γιατί κατα 90% μου είπε ειναι ψυχολογικό θα πάω και εκει να δω τη θα γίνει Γιατί κουραστικά να σκέφτομαι να βγω απο το σπίτι μου
Printable View
Κατι ακομα ο γαστρεντερολόγος δεν το συζήτησε καν με Έστειλε σε ψυχίατρο γιατί κατα 90% μου είπε ειναι ψυχολογικό θα πάω και εκει να δω τη θα γίνει Γιατί κουραστικά να σκέφτομαι να βγω απο το σπίτι μου
Γιατί κουραστικά να σκέφτομαι να βγω απο το σπίτι μου
και γω! γαμω την πουταν@
panosP kai 66psy εάν θέλετε να κάνουμε ομαδική κλίση καμία μέρα στείλτε μου πμ εδώ!
panoos p εννοούσα κλίση μέσω σκαιπ η με κάποιο άλλο πρόγραμμα.Εγω Θεσσαλονίκη είμαι.
steile pm me to skype name s pano
Παιδιά είστε εδώ μπορώ να μιλήσω;
dcat πάντα κάποιος ομοιοπαθής θα είναι εδώ!Πές μας το πρόβλημά σου.
αχ ευχαριστώ που είσαι εδώ ειδικά εσύ που άνοιξες το θέμα. έχω πανομοιότυπα προβλήματα εδώ και 2μήνες σχεδόν η ζωή μου έχει κατακλιστεί από πόνο άγχος τρόμο.. καταρχήν να ρωτήσω πως είσαι τώρα με τη θεραπέια? κάνεις μήπως και ταχυκαρδίες?
Φίλη μου είμαι χειρότερα απο ποτέ.Μακάρι να είχα απλά έκτακτες.Προχθές είχα για πρώτη φορά υπερκοιλιακή ταχυκαρδία με 200 παλμούς το λεπτό και πήγα στα επείγοντα για να την σταματήσουν ενέσιμα.Τώρα απλά υπάρχω με τον φόβο οτι θα ξανασυμβεί.Το ρυθμονόρμ τις σταματούσε τις έκτακτες αλλα δεν θέλω να το ξαναπάρω.