-
πως μιλας εδω στο φορουμ? ετσι θα κανεις και με τον ειδικο.. δεν ειναι αναγκη να ντρεπεσαι! πρωτον υπαρχει το απορρητο. δεν προκειται να μαθει κανεις τιποτα.. δευτερον ο ψυχολογος εχει ακουσει πολλα παραμοια ισως και πολυ χειροτερα απο αυτα που θα του πεις εσυ.. αυτο ειναι το επαγγελμα του..
οι ψυχολογοι ειναι εκπαιδευμενοι να ακουνε και να απαντανε.. αυτη ειναι η δουλεια τους..
πανε θα σε κανει να νιωσεις πολυ καλυτερα!
αυτος ή αυτη ξερει πως να σε κανει να ανοιχτεις..
και δεν ειναι για τους αλλους, να μην σε κρινουν κλπ.
στον ψυχολογο θα πας για ΣΕΝΑ!!!
-
Κατερίνα πως νιώθεις τώρα; Μου άρεσε που είχε διάλογο και απαντούσες. Έγραψαν και άλλα άτομα για σένα. Σου κάνει κάτι ωραίο όλο αυτό;
-
παιδια ευχαριστω και σιγουρα νιωθω πιο ευδιαθετη που με συμβουλευετε απλα το προβλημα ειναι κ το θεμα της αμηχανιας της απαθειας και της οικονομικης δυσπραγιας και αυτο ειναι το τελευταιο δηλαδη που με ριχνει κ νιωθω αβοηθητη (μεσα σε ολα αυτα πρεπει ν παρουμε κ απειρα τηλεφωνα καθε μηνα να παρακαλεσουμε να απειλησουμε για να παρουμε τα λεφτα μας για τ σπιτι π νοικιαζουμε γιατι απ αυτα ζω και γω) και αυτο ειναι φαυλος κυκλος.πες το ξεπερναω πηγαινω σε ενα νοσοκομειο ισως βρω εναν γιατρο για ατομα ανεργα κ χωρις πορους αν υπαρχει (συγχωρηστε μου την αμαθεια επι τ θεματος) αλλα και τι ?θα λυθουν ποτε ολα αυτα?αυτο που με ζορισει πιο πολυ τελευταια ειναι η αμηχανια που απεκτησα να παρουσιασω ας πουμε σε κοινο μια εργασια να μιλησω σε ενα καθηγητη/τρια γιατι νιωθω ενα πραμα σα θυμα σα ξερω γω να με κοιτανε και να ξερουν τι περναω να με λυπουνται κ γω να τα κρυβω και να το παιζω ανετη,σε σημειο που μια φορα φιλοι στο σπιτι σε παραγγελεια για φαγητο μου λενε παρε και αρχισα τα 'αφηστε κ βαριεμαι κ ας παρει κανας αλλος' και στα αληθεια δε ξερω γιατι το παθαινω αυτο :/
-
Πραγματικά έχεις περάσει πολύ δύσκολα,σ εύχομαι να περάσεις και την κατάθλιψη,είχα περάσει και εγώ και ξέρω πόσο δύσκολη είναι(αφού πέρασες τόσα και τόσα πιστεύω ότι θα ξεπεράσεις και αυτό)
Υπάρχουν γιατροί για άτομα χωρίς πόρους μην σ αγχώνει ψάξε μέσω Internet για την περιοχή σ,Θα σ βοηθήσει σίγουρα και θα περάσει όλο αυτό
-
το χειροτερο ειναι πως η μητερα μου συνεχεια φοβαται μη κανω καμια τρελα οπως λεει γιατι μια φορα τσακωθηκαμε εφτασα στα ορια μου και μαζεψα οτι υπηρχε σε χαπι να το παρω της ειπα λοιπον πως μ ναι αδυνατον να ζησω αλλο αλλα ειμαι κ τοσο αχρηστη που ουτε να βαλω τερμα δε μπορω.απο τοτε ολη τη ωρα ανησυχει και πανω σε οποιαδηποτε αντιπαραθεση πεταει ατακες τ τυπου "ολα τα χαμε θα φοβομαστε τι ωρα θα σε πιασει και θα πας να κανεις τα δικα σου'
-
Για να της φύγει αυτή η ανησυχία πρέπει να την καθησυχάσεις.
Είσαι καλύτερα τώρα?
-
προς το παρον το μονο που με κραταει ειναι ψευτικη υποστηριξη ππου δινω στον εαυτο μου και μια προσπαθεια να ανεβω ξερω γω να κοψω τη μασα δεν οφελει αλλα κ κυριως το αισθημα του φοβου που αντιμετωπιζω καθε φορα που ειμαι ετοιμη να θεσω τελος οταν ζορισουν οι καταστασεις
-
Καλά το να δώσεις τέλος δεν είναι λύση σίγουρα.
Γιατί ψεύτικη?
Βοήθεια ειδικού δεν σκέφτεσαι να ζητήσεις?
-
ψευτικη υπο την εννοια ματαιη οτι το παλευω κα8ε μερα κ δωστου μετα απο 5 μερες κατι γινεται..το σκεφτομαι
-
Αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ προσπάθεια να τα ξεπεράσεις.μην απογοητευεσαι θα σ φύγει μια μέρα
Ο ειδικός πάντως θα σ βοηθήσει πολύ