Γιατι ?.............
Printable View
σαμταιμς ναι σαμταιμς οχι
Anakin , εννοω οτι μονο και μονο που παραδεχεσαι οτι εχεις προβλημα ( αφου το γραφεις εδω ) εισαι σε καλυτερο δρομο , απο αυτους που ειναι πραματι δυστυχεις και προβληματικοι , και δεν τολμουν ουτε στον εαυτο τους να το παραδεχτουν . Ειναι σαν αυτους που πανε στον ψυχιατρο , εχουν παραδεχτει το προβλημα τους , και προσπαθουν να το λυσουν. Οι πραματικα βαριες περιπτωσεις δεν πανε ποτε στο ψυχιατρο , γιατι δεν θελουν να δεχτουν το προβλημα τους . Η παραδοχη του προβληματος ειναι συνηθως το ημισυ της λυσεως . Το ιδιο με αλκοολικους συμβαινει .
Exω 3 γνωστους , πολυ προβληματικα ατομα , δεν θελουν ουτε νακουσουν την λεξη ψυχιατρος .
Και το ναχεις μια καταθλιψη , δεν σημαινει καλα και ντε οτι εισαι δυστυχης .
Βεβαια , υπαρχουν και πολλοι που γραφουν εδω και κλαιγονται , γιατι ειναι κλαψιαρηδες απλως .
Αλλοι γραφουν επειδη ειναι μονοι .
Η δυστυχια ειναι σταση ζωης , και λαθος οπτικη γωνια . Δεν εξαρταται απολυτα απο τις εξωτερικες συνθηκες .
Επειδη ανηκω στην παλια γενια ( 53 ) , τοτε λυναμε τα προβληματα μονοι μας , δεν κλαιγομασταν σε κανεναν , δεν πνιγομασταν σε μια κουταλια νερο , ουτε υπηρχαν η/υ που μονο ζημια κανουν στην κοινωνικοποιηση του ατομου .
Εχω διαφορετικη οπτικη γωνια απο την νεα γενια . Εντελως .
Στιγμές ευτυχίας μόνο υπάρχουν- για τους περισσότερους. όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά!
Όχι, είμαι δυστυχής λόγω των ψυχολογικών μου
Και εγώ χάλια είμαι και πάνω που πάω να ανέβω λίγο ξαναπέφτω αμέσως λόγω των ψυχολογικών - νευρολογικών - ψυχικών αθενεικών μου γαμώτ