Originally posted by Aphelia
Quote:
Originally posted by Kleiw
Aphelia αναρρωτιέμαι πραγματικά μήπως είναι θέμα συνήθειας ...............
ούτε εσύ ούτε εγώ, είμασταν απο τα παιδιά που πιεζόμασταν για σχολική επίδοση ............
μάθαμε σε μια χαλαρότητα ............ και δεν χρειάστηκε να αναθεωρήσουμε γιατί τα πράγματα πήγαν μια χαρά .............
τα άτομα που έχω στο νού μου , που μια χαρά διαχειρίζονται το χρόνο τους και δεν αναβάλλουν τις δουλειες τους , ήταν απο μικροί εργατικοί .............
είναι γονιδιακό χαρακτηριστικό μόνο ή η δύναμη της συνήθειας έχει βάλει το χεράκι της ?
είμαι σίγουρη οτι έχει βάλει το χεράκι της ...........
Και τα δύο πιστεύω. Πάντα πίστευα ότι οι καλοί βαθμοί δεν αποκαλύπτουν τη δυναμική ενός ανθρώπου για τη μετέπειτα ζωή του. Εγώ είχα μία ευκολία στο να τους λαμβάνω αλλά δε έμαθα να προσπαθώ κιόλας. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν είναι κάτι που μπορείς να το επιβάλεις στον άλλο, να του το \"μάθεις\". Όλοι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε κάτι με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, πως θα μπορούσαμε να μάθουμε να προσπαθούμε περισσότερο αν αυτή η προσπάθεια δεν είχε κανένα άμεσο αντίκρυσμα;
Το ότι δε με βοηθάει αυτό το στυλ στη ζωή μου είναι σίγουρο, αλλά πως μπορείς να επαπρογραμματιστείς όταν τελικά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας κάτι;