Κοριτσι μου!η γνωμη μου ειναι οτι αν πρεπει για καποιον λογο να χωρισεις ειναι για τα παιδια. Ειναι σημαντικο τα ερεθισματα που δεχονται να μην ειναι τετοια ωστε μεγαλωνοντας να αναπτυξουν μειωμενη αυτοεκτιμηση ή ακομα και κοινωνικη απομονωση. Τα βιωματα που εχουμε απο την παιδικη μας ηλικια προδιαθετουν το τι ειδους ενηλικες θα γινουμε. Καταρχην η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε απασχολει αν θα το πεις στον αντρα σου πριν ή μετα την αιτηση διαζυγιου. Αυτο θα στο υποδειξει ο δικηγορος ο οποιος πιστεψε με εχει δει απειρες περιπτωσεις και ξερει πολυ καλα να σε συμβουλευσει για τα βηματα που θα κανεις. Αν δεν μπορεις να φυγεις απο το σπιτι παρε τον δικηγορο τηλ και αναφερε του ολα αυτα που βιωνεις συν το γεγονος οτι δεν μπορεις να φυγεις απο το σπιτι. Εκεινος πιστεψε με θα σου βρει λυση και γι αυτο. Μην ανησυχεις καθολου τα αναλαμβανει ολα ο δικηγορος αρκει να εισαι ειλικρινης μαζι του να του αναφερεις ολους σου τους φοβους ακομα και εκεινους που θεωρεις γελοιους και εκεινος θα σε οδηγησει καταλληλα. Τα παιδια ο αλλος δεν στα παιρνει. Πρεπει να συντρεχουν πολλοι σοβαροι λογοι για να δωσουν την επιμελεια στον πατερα πχ. Να εισαι τερμα ναρκομανης.
Τωρα οσον αφορα τα παιδια. Η σωστη κινηση ειναι να κλεισεις ραντεβου με καποιον παιδοψυχολογο και με πολυ ειλικρινεια να του αναφερεις το τι τραβηξαν τα παιδια μεχρι τωρα,το ποιες θα ειναι οι κινησεις σου απο δω και περα και πως θα το χειριστεις. Ποτε θα το πεις στα παιδια και με ποιον τροπο θα το πεις. Επισης η ψυχολογος θα σε προετοιμασει και για πολλα αλλα που μπορει να προκυψουν απο ολη αυτη τη διαδικασια οσον αφορα τα παιδια και την ευθραυστη ψυχολογια τους παντα. Τελος καλη μου η παιδοψυχολογος θα ειναι εκεινη που θα σου αναφερει κι αν τα παιδια εχουν επηρεαστει απο ολα αυτα τα βιωματα μεχρι αυτη τη στιγμη. Και στην παιδοψυχολογο τηλεφωνο θα παρεις αρχικα και εκεινη θα σε οδηγησει ακομα και μεσα απο τηλεφωνικες συνεδριες. Να ξερεις οτι υπαρχει και η επιλογη οι συνεδριες να γινονται και μεσω skype.
Πριν τελειωσω θα ηθελα απλα να σου αναφερω οτι ο καθενας αναλογα με το κοινωνικο και μορφωτικο του επιπεδο αγεται και συμπεριφερεται. Οποτε θα ηταν καλο σε αυτη την ιστορια να οριοθετησεις τους γονεις σου λεγοντας τους οτι δεν θα δεχτεις καμια υποδειξη απο εκεινους αν το κινητρο τους δεν ειναι να σε βοηθησουν αλλα να σε σαμποταρουν