Originally posted by NikosD.
Quote:
Originally posted by Ονούφριος
Ανοιχτή επιστολή προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ!)
Ονούφριε,
περάσαμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί, δε νομίζω όμως ότι θα κάνουμε και Θεοφάνεια μαζί,
μιας και συνεχίζεις να απειλείς (να μην διανοηθούμε να διαγράψουμε το μήνυμα σου),
συνεχίζεις να συκοφαντείς και να στέλνεις ειρωνικά και υποτιμητικά μηνύματα κατά παράβαση των όρων χρήσης αυτής της κοινότητας
(παραλληρισμός με το βιβλίο της γέννεσης, χαρακτηρισμοί προς εμένα ότι είμαι αρχιερέας, Θεός, με δικτατορικές συμπεριφορές τύπου Ουγκάντας, χαρακτηρισμός προς όλα τα μέλη του φόρουμ ότι είναι ψυχοπαθείς κτλ).
Σου έχω αποκριθεί μόλις 5-6 φορές ως τώρα και ελπίζω αυτή να ειναι η τελευταία μου. Την ίδια στιγμή, εσύ έχεις στείλει συνολικά, ως στοχαστής ή ως ονούφριος περίπου 200 μηνύματα, το 95% των οποίων υβρίζουν, ειρωνεύονται συκοφαντούν.
Αλήθεια, πως μπορείς να μιλάς για δικτατορικές συμπεριφορές τύπου ουγκάντας και για φίμωση της ελευθεροτυπίας στο ίδιο το φόρουμ που σου δίνει βήμα να τα λες αυτά επί 3 μήνες?
Εχεις προλάβει σε πολλά φόρουμ να φτάσεις τα 200 τέτοιου τύπου μυνήματα ή μήπως ή σύνηθης πρακτική είναι η διαγραφή μετά από μερικά μόνο από δαύτα? Πες μου επίσης σε παρακαλώ, έχεις βρει πολλά φόρουμ που σε 5 χρόνια δεν έχουν προβεί σε καμία διαγραφή χρήστη?
Βεβαίως, γράφω τα παραπάνω, αλλά δεν έχω πρόθεση να συνεχίσω να ανέχομαι τις απειλές σου, τις συκοφαντίες που διαχέεις στο φόρουμ και αφήνεις να αιωρούνται.
Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι με τον θυμό που έχεις απέναντι μου, και να σου απαντήσω, δεν πρόκειται να ακούσεις. Η εμμονή σου έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που πιο εύκολα θα πίστευες αν σου έλεγα οτι το φόρουμ είναι ένα matrix, μέρος ενός γιγάντιου πειράματος εξωγήινων οντων από τον γαλαξία Ανδρομέδα, παρά αν σου έδινα μερικές απλές αποκρίσεις σχετικά με την ιστοσελίδα, εμένα, το φόρουμ.
Ωστόσο, επειδή σήμερα εντόπισα ένα μήνυμα σου που λέει πως θα σταματήσεις ή ακόμη καλύτερα θα αποχωρήσεις αν ποτέ πάρεις απαντήσεις, θα σου δώσω μερικές απαντήσεις ευχόμενος οτι θα σε καλύψουν και ότι θα κρατήσεις τον λόγο σου.
Λοιπόν, διάβασε, έστω και εν τάχει, αυτά που έχω να σου πω:
το φορουμ αποτελεί μόλις το 1/10 του e-psychology.gr. Έτσι, οι συνεργάτες δεν ασχολούνται με το φόρουμ, δεν είναι μυστικοί πράκτορες με καμπαρντίνες και καπέλα, δεν κυκλοφορούν στο σκοτάδι συλλέγοντας πληροφορίες για ψευδώνυμα και φακελώνοντας 2000 άμοιρα πειραματοζωα που εν μέσω άγνοιας, βρέθηκαν στον λάθος τοπο τη λάθος στιγμή.
Οι συνεργάτες ασχολούνται με άλλα θέματα όπως συγγραφή άρθρων, μετάφραση, υποστήριξη, ενημέρωση ιστοσελίδας με διάφορα άλλα θέματα ψυχολογίας όπως συνέδρια, ημερίδες κτλ. Στο φόρουμ, βλέπεις κυρίως εμένα, γιατί πανάθεμα με, επέλεξα να αναλάβω την διαχείρηση του, τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του, την παρέμβαση σε κρίσιμα ζητήματα, την επικοινωνία με διάφορους Στοχαστές-Ονούφριους.
Η ιστοσελίδα αυτή, ανήκει σε μια εταρεία, δε φύτρωσε. Οφείλει να ανήκει σε μια εταρεία, από τη στιγμή που έχει έσοδα, έξοδα κτλ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό σου φαίνεται τόσο εξωφρενικό. Μήπως θα έπρεπε να παρελάσουν εμπρός σου, όλοι της εταιρειας, για να μην μπαίνεις σε σενάρια συνομωσίας?
Ο υποφαινόμενος NikosD. είναι ένας εκ των ιδιοκτητών αυτής της εταιρείας και ως ψυχολόγος, έτυχε να οραματιστεί πριν 5 χρονια την ιδέα μιας ιστοσελίδας ψυχολογίας που θα έχει και ένα φόρουμ αυτοβοήθειας, όπου οι ανθρώπινες υπάρξεις θα συναντιούνται για να ανταλλάσουν εμπειρίες και συναισθήματα με όσο κουράγιο, δύναμη και βοήθεια μπορεί αυτό να δίνει.
Δεν ειναι φόρουμ ειδικών, δεν είναι φόρουμ που οι ειδικοί δίνουν απαντήσεις και υποκαθιστούν μια θεραπεία. Είναι ένας χώρος που δίνει ένα μήνυμα: ότι κι άλλες ανθρώπινες υπάρξεις αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά μου. The unique is universal.
Ανέφερες κάπου ότι η σελίδα που αναφέρεται στο ποιοι βρίσκονται πίσω απ το e-psychology, είναι εσκεμμένα κρυμμένη σε δυσπρόσιτο σημείο. Το είπες και αυτό, στη λυσσώδη προσπάθεια σου να βρεις ψεγάδια.
Η σελίδα αυτή, βρίσκεται ένα μόλις κλικ από την κεντρική σελίδα, και αυτό στα δικά μου μάτια, οχι μονο δεν αποτελεί δυσπρόσιτη θέση, απεναντίας αποτελεί περίοπτη θέση.
Και έρχομαι στην σαπουνόπερα που διαλαλείς περί της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Πριν στείλεις ενα σωρό βαρύγδουπα μηνύματα εντυπωσιασμού περί παρανομίας του e-psychology.gr και καταγγελίας στην παραπάνω αρχή, μήπως θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνήσεις μαζί τους και να μάθεις γιατί τα φόρουμ όπου οι χρήστες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα δεν υπόκεινται στον νομο περί συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων???
Και σε ρωτω, αν δεήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους και διαπιστώσεις του λόγου το αληθές, θα επιστρέψεις εδώ να διαγράψεις όλα τα σχετικά μηνύματα σου που προκαλούν θόρυβο και δημιουργούν εντυπώσεις σε πολλούς αδαείς επισκέπτες, εις βάρος μου ή εις βάρος του e-psychology.gr?
Θα στείλεις άλλα τόσα εντυπωσιακά και βαρύγδουπα μηνύματα, δηλώνοντας ότι άδικα ξεσήκωσες τόσο θόρυβο και πως το e-psychology είναι καθόλα νόμιμο και ΕΝΤΙΜΟ?
Και να το πάω πιο μακρυά?
Θα δικαιούμαι σε αυτή την περίπτωση εγώ και η εταιρεία μου να προβούμε σε κάθε νομιμο μέσο για την διεκδίκηση ηθικής και οικονομικής αποζημίωσης για για όλη αυτή την άδικη και άστοχη φασαρία που προκάλεσες δημόσια?
Ονούφριε,
δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να διαβάσεις το μήνυμα μου με ψύχραιμη σκέψη.
Αν δε σε κάλυψα, ρώτα για ότι κενό άφησα, μήπως και βγάλουμε μια άκρη εδώ μέσα.
Μετά, ελπίζω απλώς να αποχωρήσεις έτσι όπως περίπου κατάλαβα ότι δήλωσες.