Δεν παίρνω το μέρος του αλλά γιατί και εσυ ένας άγνωστος και οι γνωστοί-φίλοι μου, τον αποκαλούν μαλάκα;;;;
Printable View
λοιπον τα διαβασα ολα τα μυνηματα σου και φαινεσαι καλη και λογικη κοπελα
αν εισαι και ομορφη σε ερωτευτηκε το θεμα ειναι αν τα χει καλα με τον εαυτο του
κι αν εχει περιεργα χουγια οπωσ τα λεσ και τα ξερεισ οποτε ουτε δειλια ειναι ουτε γραψιμο
ουτε τιποτα μπορει να σ θελει αλλα νιωθει οτι δεν μπορει
ειναι η δεν ειναι μαλακας;
Είμαι ομορφούλα με ωραίο σώμα, όχι καρακουκλάρα αλλά έχω τις κατακτήσεις μου... Τα χούγια θα τα έβλεπα στο μέλλον αν ήταν περίεργα ή οχι, είχα μια ιδέα για τον χαρακτήρα του....
Αυτό που χρωμάτισα, πραγματικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό.... Πιστεύεις οτι μπορεί να παίζει και το ενδεχόμενο να νιώθει μειονεκτικά και για αυτό έγιναν όλα αυτά;;;
Με ποιά έννοια να είναι μαλάκας τελικά;; Με το σκεπτικό σου οτι ίσως να με θέλει αλλά να μην μπορεί να με θέλει;;;;
σου πα εσυ ξερεισ τον εαυτο σου ετσι εισαι δεν φταισ εσυ ο αλλοσ ξερει τον εαυτο του και τον λεω μαλακα
γτ δεν επρεπε να το αρχισει αν δεν ηταν ετοιμοσ τεσπα μαλακιεσ λεω αλλα οτι τον εξιδανικευσεσ ειναι το μονο σιγουρο
επισησ να σ πω οτι απο τα μυνηματα σου φαινεσαι καλο μυαλο τα πιανεισ ολα τα θεματα
οποτε μαλλον δε φταισ εσυ αμα διαβασεισ τα μυνηματα σου απαντασ μονη σου σε ολα τα θεματα λογικα
διαβασε τα μυνηματα σου ξανα τα λεσ ολα μονη σου ολη την κατασταση
εγω απλα σου λεω τι βλεπω
για αυτο σου πα οτι φταισ γτ ενω τα βλεπεισ ολα εθελοτυφλεισ
τεσπα εγω αυτα βλεπω απο το ιντερνετ δε μπορω να ξερω
ε τοτε σκασ γαιδαρο εμενα με εσκασεσ παντωσ
κοιτα κουκλα/ε εχεισ ενα καλο μυαλο οι απαντησεισ σου ειναι καλεσ και ευστοχεσ
εγω παραιτουμαι γιατι οντωσ εχω προβλημα και με σπαει τα νευρα οταν ο αλλοσ εχεισ καλο μυαλο και αντιληψη
να προβληματιζεται για χαζομαρεσ
εμενα με εσκασεσ παραιτουμαι δεν απαντω αλλο