Originally Posted by
melissa
Ιωάννη δεν είναι μόνο οι θηλυπρεπείς άντρες γκέι, ούτε οι θηλυπρεπείς άντρες θα γίνουν κατ'ανάγκην γκέι. Επίσης αν κάποιος άντρας κάνει σεξ με άλλο άντρα δεν σημαίνει ότι ο άλλος ήταν επιτήδειος και τους εκμεταλλεύτηκε, ούτε αν συνεχίσουν να το κάνουν είναι γιατί κάποιος τους το έμαθε χωρίς να το θέλουν. Όπως για κάποιους ανθρώπους είναι φυσιολογικό να αναζητούν μια γυναίκα στη ζωή τους, για κάποιους άλλους αυτό συμβαίνει με άντρες. Δεν μπορούν να το αλλάξουν, τι να κάνουμε. Δεν σημαίνει ότι είχαν κάποια τραυματική εμπειρία.
Τώρα το θέμα της οικογένειας για μένα έχει πάρα πολύ να κάνει όπως σου είπα με το ότι τους στερεί η πολιτεία να ζήσουν φυσιολογικά. Τυχαίνει να ζω σε χώρα όπου οι γκέι γάμοι είναι νόμιμοι και δεν πιστεύω ότι εδώ κανείς θα έμπαινε στη διαδικασία να παντρευτεί με γυναίκα ενώ είναι γκέι. Και πίστεψέ με έχω γνωρίσει πολλούς άντρες που δεν είναι καθόλου θηλυπρεπείς και είναι γκέι, όπως και γυναίκες που είναι άμφι ή λεσβίες αλλά δεν αντροφέρνουν καθόλου. Τώρα μέσα στον γάμο πιστεύω αυτά φαίνονται και αν κάποια πει ότι δεν είχε καταλάβει ε τότε ήθελε και να μην καταλάβει. Όπως στην περίπτωση της θεματοθέτριας που ήθελε να φύγει από το σπίτι της πάση θυσία και έκλεινε τα μάτια σε όλα τα στραβά του άντρα της, ενώ από την αρχή είχε σημάδια.
Γενικά στο είπα και στο ξαναλέω, δεν συμφωνώ με την άποψή σου ότι όλοι οι γκέι θέλουν να παντρευτούν με γυναίκες λέγοντάς τους ψέματα γιατί στο δικό μου κύκλο ακόμη και στην Ελλάδα οι γκέι φίλοι μου είναι συνείδητοποιημένοι και δεν ενδιαφέρονται να παραμυθιάσουν κάποια. Αλλά φυσικά μιλάω για την Αθήνα, δεν έχω ιδέα τι παίζει στην επαρχία.