Quote:
Originally posted by Kamlah
Κι εγώ υπέρ της θανατικής είμαι.
--------> Εαν υπαρχει δικαιοσύνη είναι στην ηθική υπόληψη όλων μας να αποδίδεται με το να λειτουργούμε κανονικά στις ζωές μας και να οργανώνουμε αποτελεσματικές κοινωνίες.
Τώρα soup τι να σου πω, αν μπορούσες με κάποιο τρόπο να το ξεχάσεις θα το είχες ήδη κάνει.
----------> Αυτό είναι και η ρίζα του προβλήματος. Νομίζω ότι ψυχαναλυτίκά, στην φάση που ήρθε το σεξουαλικό ερέθισμα, με πέρδεψε και δεν με άφησε να μεταβώ στα διάφορα στάδια με τον απλό τρόπο πχ στον φυσιολογικό παθητικό ρόλο της γυναίκας κλπ. Επίσης με έστρεψε στην αναζήτηση της ικανοποίησης από πολύ μικρή.
Ίσως αν σκεφτείς πως ότι ανέφερες δεν είχε ουσιαστικά κάποιο παρελκόμενο, συνεπώς μπορείς να πεις στον εαυτό σου, αρχίζω ρε παιδί μου τη ζωή μου χωρίς να με νοιάζει. Βέβαια αν τόσα χρόνια το σκεφτόσουνα και το σκεφτόσουνα οι ίδιες σου οι σκέψεις θα σου έχουν γίνει βίωμα με αποτέλεσμα αυτές να σου δημιουργούν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι σου χάιδεψε το πισινό (oups!) κάποιος στα 7 σου χρόνια.
Έχεις προσπαθήσει να το σκεφτείς έτσι? ότι \"ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ουσιαστικά\"
----------> Τέλειο είναι αυτό που λές και σε ευχαριστώ. Μετά από πολλά πιασίματα του πωπού, πλέον το εγώ μου μπορεί να το δεχτεί ακριβώς έτσι ( : ) Δεν ήθελα να είμαι έτσι. Ηθελα να σεβομαι το αγγιγμα και την αγάπη την ενδοοικογενειακή μου αλλά στην διάρκεια της ωρίμανσης μου τα ενδιαφέροντα μου στράφηκαν προς τα \"έξω\"...