Originally Posted by
Dean86
Φίλε μου σε ευχαριστώ καταρχήν για την αναλυτική και κατατοπιστικότατη απάντηση. Να επισημάνω πως δεν έχω πλέον χαρτί που να αποδεικνύει γραπτά ότι πάσχω από άγχος. Δεν παίρνω επίσης καμία φαρμακευτική αγωγή. Αυτό που σκοπεύω να κάνω, είναι να είμαι ειλικρινής με τον ψυχολόγο του στρατοπέδου λέγοντάς του ότι έχω όντως αυτό το θέμα, αλλά δεν επισκέπτομαι γιατρό πλέον. Τώρα απο 'κει και πέρα θα δείξει τι Ι θα μου δώσουν. Ωστόσο γνωρίζω ότι τα άτομα που δηλώνονται άοπλοι επί της ουσίας δεν γλιτώνουν τιποτα. Σε ότι αφορά το βύσμα, η αρχική μου σκέψη και απόφαση είναι να γίνει χρήση και όχι κατάχρηση. Εννοώ πως απλά θέλω να μεταφερθώ μετά το κέντρο-ειδικότητα-σπεν στην πόλη μου. Δεν έχω καμία πρόθεση να "ενοχλώ" για να έχω παραπάνω εξόδους ή να κάνω παράπονα. Το πρόβλημα μου δεν έγκειται στην λειτουργία του στρατού ως ιδεολογία, αλλά στην αλλαγή ζωής και ρουτίνας των πρώτων ημερών και κατά πόσο θα εντείνει το ήδη υπάρχον θέμα που αντιμετωπίζω. Από τις απαντήσεις όλων των παιδιών που ασχολήθηκαν με το θέμα μου εδώ, κατάλαβα πως πάντα θα υπάρχει ένας άνθρωπος (γιατρός, φαντάρος, ψυχολόγος) ο οποίος θα σε βοηθήσει την ώρα μιας πιθανής κρίσης και ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα ξεπεραστεί. Ήθελα περισσότερο να πάρω μια συμβουλή για το πως να το αντιμετωπίσω όταν έρθει, αλλά και αν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό και σε κάποιον άλλον.