Α καλά είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! επιεικώς κι αυτό γιατί δεν θέλω να πέσω στο επίπεδο σου!!!!
Printable View
χαχα αντιμετωπισε με ψυχραιμια τη κατασταση εχε παντα μαζι σου τα καταληλα προστατευτικα μεσα.
Δλδ όποιος έχει γραφτεί εδώ θέλει να αυτοκτονήσει??
Προφανώς δεν διαβάζεις όλα τα θέματα παρά μόνο αυτά που θες να καυτηριάσεις για δική σου ευχαρίστηση από ότι καταλαβαίνω. Εδώ μπαίνει κόσμος να πει το πρόβλημα του και να βρει στήριξη όποιο και αν είναι αυτό. Αν δεν έχεις κάποιο προσωπικό πρόβλημα για να ζητήσεις τη συμπαράσταση μας και μπαίνεις όχι για να βοηθήσεις αλλά να σπάσεις πλάκα καλύτερα να γραφτείς σε κάποιο άλλο φόρουμ.
Έχω προβληματα, δεν ειμαι οτι δεν εχω...Το προβλημα ομως ειναι οτι η ιδια η ζωη μου ειναι το προβλημα διχως να ευθυνομαι...Δεν ειπα κανας βολεμενος που του αρεσει να σπαει πλακα με αλλα μελη οπως θα ηθελαν καποιοι να νομιζουν...
Αν δε μας πεις όμως το πρόβλημα σου και συνεχίζεις απλά να σχολιάζεις με αυτό τον καυστικό τρόπο δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε και σίγουρα δε βοηθάς εσύ κανέναν άλλον.
μα στηριξη ετσι κ αλλος μπορεις να βρεις εδω αρκει να το θελησεις αρα τι σε νιαζουν τα υπολυπα..
τωρα σε αυτο που ρωτας περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα? μεχρι τωρα γραφεις συνεχεια τα ιδια κανενα εκατομυριο φορες κ περιμενεις καπιος να σε παρει στα σοβαρα? εγω παντως αποκλειεται να σε παρω στα σοβαρα οσο σου μιλαω σημαινει οτι κανω τη πλακα μου..Quote:
Εσύ Αλεξ τι καπνό φουμαρεις?? Μήπως έχεις κάνει και εσύ καμια αποπειρα και τωρα σαρκαζεις απλα απο υπκφυγη?? Μια ερωτηση εκανα...(άλλωστε γιατί να γραφτείς σε ένα τέτοιο φόρουμ)
δεν απεθυνεσαι σε σοβαρα ατομα ετσι οπως μιλας.
εγω ξερεις καπιοι αν δε το καταλαβες ακομα μιλανε σοβαρα κ ασχολουνται με το πως θα κανουν καλυτερη τη ζωη τους εσυ μπορει να τη βρισκεις πχ να λες τον αμανε 24 ωρες οι αλλοι ομως βαριουνται να σε ακουνε.
η dcat πχ μιλαει σοβαρα..
οταν καπιος μιλαει σοβαρα το παιρνεις κ στα σοβαρα
οταν κανει τη πλακα του κανεις κ συ τη πλακα σου..
για αυτο κρατα τις αυθερετες εκτιμησεις σου για κανενα αλλο.
εγω τον περαστικο τον συμπαθησα να μπαινει εδω να ξεσπαει
αφηστε και κατι να μην ασχοληθειτε
περατικε για παρτη σου ακου να γελασεισ αμα θεσ
https://www.youtube.com/watch?v=463ZNCRFCX8