ki εδω , μεσα επεσες elis . !!!
Printable View
Προστατευτική και να με κάνει να νιώθω σιγουριά, ασφάλεια και φροντίδα...αυτό θέλω πιο πολύ απ' όλα...
esy ρε κυκνε πρεπει να καταλαβεισ και να νιωσεισ και κατι αλλο περα απο το μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα
μηπωσ το φορουμ δε σ κανει καλο;
Μπα, καλά που υπάρχει και το φόρουμ και μπορώ κι εκφράζομαι γιατί αλλιώς θα σκάσω όπως θα συνέβαινε αυτή τη στιγμή αν δεν μπορούσα κάπου να "μιλήσω"...είμαι πολύ απογοητευμένη από τους γονείς μου (κι από τη ζωή μου γενικότερα ως τώρα τουλάχιστον αλλά τώρα το πρόβλημα είναι η μητέρα μου κι η συμπεριφορά της)...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΑ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΕΔΩ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ Σ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕ Τ
ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΤ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ
Μα είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης και όταν την λαμβάνω νιώθω καλύτερα...άρα το να παραπονιέμαι όπως λες έχει κι ένα θετικό αποτέλεσμα...
Όσο για το μοίρασμα στο παρελθόν κυρίως έχω μοιραστεί μεγάλα προβλήματα κι έχω ζητήσει βοήθεια...αλλά κι όταν συμβαίνει κάτι καλό το μοιράζομαι όπως για παράδειγμα τα νέα για τη δουλειά μου...
Τέλος, όπου μπορώ προσπαθώ να βοηθάω κι άλλα μέλη...
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΜΥΡΥΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΔΛΔ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΛΕΣ
ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ