Originally Posted by
Βασουλα
. Του είχα πει αν με εχεις κερατωσει πέστο μου θα σε συγχωρησω και οποτε του εκανα παρατήρηση μου έλεγε ΕΣΥ ριπές θα με συγχωρούσες αλλά δεν έχω κανει τίποτα... Μέχρι και σε προκλητικές σελίδες ηταν και μου λέει σε πειράζει να κοιτάζω απο περιέργεια? Ουτε κοπλιμεντο δε μου έκανε και μου είχε πει οτι είχε παει με ομορφότερες εμφανισιακά και τώρα έχει μαζευτεί και κομπλιμέντα μου κάνει και ουτε γκομενιζει φβ αλλά εξω το μάτι του παιζει μη του το βγάλω του βλακα!!! Τον φοβάμαι ρε σεις γιατί τον αγαπάω και ζηλεύω γιατί να με κανει να νιώθω σκουπίδι??? Φοβάμαι οτι θα ανακάλυπτε καινούργια πράγματα βέβαια ζήτησε συγνώμη για όλα αλλά πως να τον εμπιστεύομαι πλεον???προσπαθώ και δεν μπορω... Τρέχω από πίσω σα σκύλος και με θεωρεί σίγουρα δεδομένη ρε παιδιά έχω πεσει με τα μούτρα σε αυτον τον αγαπάω και δεν μπορω να πω όχι σε τίποτα ουτε να τον χωρισω. εκείνος είναι στον κοσμο του έχει στεναχώριες και όλο καπνίζει και καποιες φορες δεν ασχολειται μαζί μου και νιώθω οτι του είμαι βαρος...μου έχει δημιουργήσει ανασφάλειες και κόμπλεξ με τις Βλακείες του σαν να μην του είμαι αρκετή. Εδώ βλέπαμε κάτι πορνοστάρ στη τηλεόραση και είναι μια ωραία κοπελα και μου λέει ο βλάκας αν την πληρωναμε κάνα 100αρικο να ερχόταν να κάνετε κάτι μαζί θα σε πείραζε να τη χουφτωνω??? Τόσο βλάκας!!!
Εγώ έχω εναποθέσει τη ζωή μου σε αυτον το βλακα θέλω να τον παντρευτώ και να κάνουμε παιδί... Στο μέλλον!!! Τώρα θέλω να είμαστε μαζί δεν έχω τη δυναμη να τον αφήσω τον αγαπώ και τον λυπάμαι γιατί λέει είμαι η τελευταία του και ξέρω οτι έχει περάσει δύσκολα και είναι ευαίσθητος και κλαίει με το παραμικρό... Παιδιά θέλω τις γνώμες σας και πως να χειριστώ το ζήτημα!!! Πως να αποβαλλω τη φοβία μου και να τον εμπιστεύομαι?αμα ξανακάνει βλακεία θα το ανακαλυψω έτσι κι αλλιως... Πείτε μου πως να τον εμπιστεύομαι μετα απο όλα αυτά και δεν θέλω να είμαι κολλημένη πανω του ρε παιδιά με θεωρεί δεδομένη θα πιάσω δουλεια την αλλη εβδομαδα θα είναι η πρώτη μου δουλεια λέτε με τη δουλεια να ξεκολλήσει το μυαλό μου????