elis δεν λέω ότι κάθομαι απλός λέω ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματάμε έστω και για μια μέρα για να μπορούμε να χαλαρωνουμαι και να ξανά αρχίσουμε με περισσότερο ενδιαφέρον. Και δεν κάθομαι αν θες να ξές...
Printable View
elis δεν λέω ότι κάθομαι απλός λέω ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματάμε έστω και για μια μέρα για να μπορούμε να χαλαρωνουμαι και να ξανά αρχίσουμε με περισσότερο ενδιαφέρον. Και δεν κάθομαι αν θες να ξές...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ
ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΣΙΤΩΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!
Αυτό λέω και εγώ βρε εντάξει δεν τσιτωσα κι όλας αλλά λες λίγο επιθετικά την άποψή σου... Αυτό...
τα προαισθηματα μπορουν να τα κατανοησουν μονο οσοι τα εχουν αλλιως οσα δε φτανει η αλεπου ξερετε τι τα κανει :-)
einai sxedon μοναδικο ολο αυτο γιατι αυτο ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη για τους δυο σας οτι υπαρχει επικοινωνια.
κ στη ζωη εισαι οτι μπορεις να αποδειξεις αλλα οχι στους αλλους αλλα στον εαυτο σου
απο τον εαυτο μας ξεκινανε ολα τα υπολοιπα ειναι αντανακλασεις.
Macgyver ευχαριστώ πολύ!!!
elis χαχαχα εντάξει βρε ηρέμησε δεν έγινε και τίποτα...!!! ������
Αλέξανδρε όχι πιστεύω πως έχουμε ένστικτο και προαισθηματα αλλά άλλοι τα εμπιστευονται και άλλοι όχι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουν... Το θέμα είναι να αναπτυξεις την ικανότητα να συμβάλλουν μαζί η λογική και το ένστικτο έτσι ώστε να βγει το καλύτερο επιθυμειτο αποτέλεσμα... Άποψήμου!!!
Δεν είναι ερωτηματικά ερωτηματικά τα εμφανίζει φατσουλες είναι ������������
Δεν είμαι από τις πολύ νέες γενιές εγώ όλο το δημοτικό και το γυμνάσιο το πέρασα παίζοντας κρυφό και κυνηγητό στις γειτονιές... Ο ξαδερφουλη μου είναι 3 και έχει ταμπλετ φανταστείτε... ������