ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΛΛΟΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Printable View
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΑΛΛΟΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Remedy σίγουρα είναι θέμα προσωπικότητας. Δεν έγινες η κυρία του κυρίου φυσικά, η ζωή δεν ξέρεις τί επιφυλάσσει στο μέλλον, αυτό που έγινε δεν μπορούσατε να το ξέρετε από την αρχή. Κατά τη γνώμη μου απέδειξε το ότι η σχέση σας είναι ειλικρινής. Εγώ όμως ρωτάω κάτι λίγο διαφορετικό. Εκτός από τα γούστα και τις προτιμήσεις κάποιου και κάποιας, που δείχνουν ξεκάθαρα πράγματα για την προσωπικότητα, πώς αλλιώς μπορείς να καταλάβεις την ειλικρίνεια του άλλου από τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται? Εάν δηλαδή είχες μεγάλη οικονομική άνεση και είχες 2 άντρες με τα ίδια γούστα και με τις ίδιες δουλειές, πώς θα καταλάβαινες ποιός από τους 2 σε θέλει για αυτό που είσαι και όχι για τα λεφτά σου?
Elis sto #25 δυστυχώς λες την πιο μεγάλη αλήθεια.
Μαγκάιβερ δεν ξέρω γιατί λες ότι το χρήμα σε αποφορτίζει από τα άγχη της καθημερινότητας. Εμένα με αποφορτίζει από το άγχος αν θα έχω για βενζίνες και για την εφορία, που είναι πρόβλημα για πάρα πολλούς άλλους, μου προσθέτει όμως άλλα άγχη. Δύο φορές έχω πάθει υπερκόπωση όταν μαζεύονται πολλές ή δύσκολες δουλειές, την πρώτη light και τη δεύτερη βαριά, είχα μείνει για τέσσερις ολόκληρες μέρες στην εταιρία χωρίς να φύγω.. Ο πατέρας μας μας έδινε ό,τι θέλαμε από μικροί, αλλά μας έστρωνε στη δουλειά και τα άγχη τα έχω συνηθίσει. Η ζωή μου δεν είναι εύκολη όμως.
αλυτο θα μείνει αυτό το ζήτημα :)
Ειναι θεμα χαρακτήρα πρώτα κι επειτα εμπειρίας να χειρίζεσαι τις γυναίκες. Τα λεφτά και η εμφάνιση ειναι το επόμενο στάδιο. Κι όταν λεω χαρακτηρα εννοώ που να της βγάζει δυναμισμό, τόλμη και ωριμότητα. Γι αυτο θα δεις μαλάκες και παλιοχαρακτήρες να κρατανε ωραίες και καλού χαρακτηρα κοπέλες και καλά παιδια (σοβαρούς, ειλικρινείς, έντιμους, μετρημένους, συναισθηματικούς, ευγενικούς) να ειναι μόνοι ή να συμβιβάζονται με κοπέλες όχι του δικού τους αναστήματος και χαρακτήρα. Έχω δει επίσης λεφτάδες ή με καλή δουλεια που να ναι μόνοι επειδή δεν τους βοηθάει ο χαρακτήρας στο θέμα γυναίκες.
ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΟΠΥ ΖΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΛΛΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ
ΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ
ΛΟΙΟΠΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ 28 ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ 35 ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΔΙ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 25 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΝΟΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΠΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ
ΕΣΥ ΠΛΟΥΣΙΕ ΘΑ ΠΑΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΘΑ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΚΟΝΤ ΧΑΝΤ
ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΛΔ ΖΗΣΕ ΣΑ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
ΖΗΣΕ ΣΑ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ