Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Καλά ρε pillow, εσύ έτσι θες να αλλάξεις τον κόσμο προς το καλύτερο;
Ανοίγεις ένα θέμα με σκοπό τον αντίλογο αντί του διαλόγου; Γιατί;
Κρίμα που στεναχωρήθηκα κιόλας μόλις νόμισα πως παρεξηγήθηκες
ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΤ ΘΥΜΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΜΩΝ
ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΖΟΥΣΑ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΥΝΕΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΦΥΣΗΧΑΖΕΙ
ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ
ΨΗΛΕ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΝΟΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΛΟΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
Αν και κοντός αντί για ψηλός, όχι, δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα. Και όπως δεν σε ξέρω προσωπικά έτσι δεν ξέρω και κανέναν άλλον από εδώ (νομίζω δηλαδή). Απλά μου κάνει εντύπωση ο τρόπος της. Επίθεση απ το πουθενά σε ένα θέμα που προάγει το αντίθετο.
το καζάνι της βλακείας είναι κοινό για όλους μας. Απλά οι περισσότεροι δεν παραδέχονται ότι ήπιανε από τον ζωμό!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΑΡΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 2-3 ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΜΕ
ΛΙΓΟ ΠΕΙΡΑΧΤΙΚΑ ΕΓΩ Τ ΑΡΧΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟ ΧΩ ΑΥΤΟ
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ
ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣ