ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ Η ΕΠΛΑΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΤ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ
Printable View
ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ Η ΕΠΛΑΣΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΤ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΟΤΙ Μ ΑΓΑΠΑΝΕ
ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΣΥ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
Ο ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΕΝΗΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ
ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΛΔ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΕ ΣΕ ΕΚΑΝΕ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ
https://www.youtube.com/watch?v=MqPdWsf4Bvk
Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι, αλλιώς τη βάψαμε...
ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Σ ΦΤΙΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ;
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ Σ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και χειρότερα όμως για μένα να το βιώνω αυτό είναι πολύ δύσκολο...όσο για το παραμύθι ήταν ότι μου έδειχνε έναν πολύ καλό χαρακτήρα κι έναν άνθρωπο που δεν θα μου έκανε ποτέ κακό για να μου δηλώσει στο τέλος ότι όσο καλό έκανε άλλο τόσο κακό μπορεί να κάνει...όπως καταλαβαίνεις έδωσε μια και μου διέλυσε το παραμύθι στο οποίο πίστευα τόσο καιρό...κι αυτό για μένα ήταν μεγάλο σοκ...τελικά ακόμα δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια και τρελαίνομαι όσο σκέφτομαι ότι εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον πίστεψα και τον εμπιστεύτηκα απόλυτα...έκανα λάθος, μεγάλο λάθος τελικά...και δεν μπορώ να το διορθώσω, να το αλλάξω και τρελαίνομαι που δεν μπορώ...πώς ήμουν τόσο τυφλή κι ηλίθια, πώς; Μισώ τον εαυτό μου γι' αυτό...
Μου αρεσει να φτιαχνω σκιτσα και κομικς.Θα ηθελα να βελτιωθω σε αυτο και θα ηθελα να μαθω να ζωγραφιζω anime style.Επισης θα ηθελα να μαθω Ιαπωνικα.
........ να πετάω :Ρ !