Originally Posted by
pillow
Moonlight δεν μπορώ να δουλέψω 8ωρο, με τίποτα. Τα 'χα σκεφτεί αλλιώς με τα λεφτά, αφού όλο αυτά σκέφτομαι, γιατί το 8ωρο μου φαίνεται βασανιστικό...........ξέρεις τι είναι να έχεις προβλήματα και να δουλεύεις κιόλας 8ωρο, δηλαδή να είσαι όλη τη μέρα σε ένταση; Κάπως αλλιώς το είχα σκεφτεί αλλά προϋποθέτει ότι θα φύγω από το σπίτι σύντομα. Και εξάλλου για να μαζέψω λεφτά για να φύγω για ένα χρόνο πχ, πρέπει να δουλεύω ένα χρόνο είτε με τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ είτε με τον δικό σου. Αν θες το συζητάμε σε μηνύματα. Οπότε δεν με συμφέρει αυτή η λύση, μόνο αυτή που είχα σκεφτεί που σου λέω εγώ. Αλλά είναι και το άλλο......θα με αφήσουν να φύγω από το σπίτι ή θα φωνάξουν την αστυνομία; Βασικά η αλήθεια είναι ότι επειδή με γράφουν και δεν τους νοιάζει που είμαι δυστυχισμένη και επειδή έχω μπουχτήσει που δεν έχω ένα αγόρι τους τη λέω φωναχτά και γι'αυτό με εκβιάζουν........Δεν μ' έχουν εκβιάσει πολλές φορές αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το κάνουν αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο......Είχα μπλέξει με κάποιον που δεν τον ήθελαν στο παρελθόν και τελικά είχαν δίκιο και γι'αυτό φοβούνται να μείνω μόνη μου και δεν θα με αφήσουν μάλλον όσο και αν ονειρεύομαι εγώ. Το συζήτησα και με μια κοπέλα που έχει παρόμοια προβλήματα και όντως επειδή η κοινωνία είναι χάλια παίζει να ξαναπέσω σε πολλά τέτοια άτομα αν ζήσω μόνη μου, γι'αυτό τους είπα (άλλη λύση) να μετακομίσουμε κάπου που μ' αρέσει κιόλας σε δύο σπίτια μικρότερα από αυτό που μένουμε οι γονείς μου πάνω εγώ κάτω πχ. Αλλά ούτε αυτό ήθελαν, μου λένε είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Επιπλέον να δουλέψω όσο το σκέφτομαι δεν έχω το κουράγιο, για δουλέψτε κι εσείς ρε παιδιά με χάλια διάθεση! Γίνεται; Και μ' ένα σωρό προβλήματα.....άσε που δεν υπάρχουν δουλειές.........Αν ήταν όλα τόσο εύκολα θα το είχα κάνει!!!!! Αν δεν ήμουν σε κάποιο ψυχιατρείο τώρα, είναι αδιέξοδη η κατάσταση........με τη δουλειά μία το σκέφτομαι μία φοβάμαι!!!! Είμαι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση, προχθές ήθελα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν θα το έκανα, μόνο αν είχα κάποιο όπλο αλλά που να το βρω.