ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ
Printable View
ε τωρα ειναι καλοκαιρι με 35 μολις φτασει η θερμοκρασια -1 ολοι θα μιλουν συνεχεια.
Παιδια εγω δε ρωταω αν θα με κερατωσει..αυτο το ξερει μονο ο θεος κ η ψυχη του..ρωταω αν ειναι σωστο να δειξω τοσο εμπιστοσυνη κ να αποδεκτω ολα αυτα..οχι σωστο..αν ειναι υγιες..δηλαδη ειναι εντελως ουτοπικό να πιστεψω αυτο π μ λεει;οτι παει εκει για να ηρεμισει κ οχι για το γυμνισμο κ οτι ολα θα ειναι καλα ασχετα αν δει 15 μο*νια;
...............
Καλησπέρα κι από μένα. Απορώ γιατί εστιάζεις στο γυμνισμό. Βασικά σε παραλία γυμνιστών δεν πας να κανεις μπανιστήρι, να κολυμπήσεις πας και να αραξεις. Κοπέλες θα μπορούσε να γνωρίσει, να φλερτάρει και να πηδήξει με μαγιώ ή χωρίς. Δεν έχει σημασία.
Εστίασε καλύτερα στη σχέση αυτή καθαυτή και στην έλλειψη επικοινωνίας που προφανέστατα έχετε και στο γεγονός ότι δεν μπορείτε να συννενοηθείτε και άσε τα άλλα. :)
ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΡΜΥΓΚΑ ΜΕ Τ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΑΒΑΛΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ
Μέρμηγκα οκ, τότε, εγώ κατάλαβα λάθος. Κοίτα αν του έκανες όλα αυτά και στα γυρνάει πίσω, εκτός πια και αν του έχουν προκαλέσει "μέγιστο" κακό και άμα δεν στα γυρίσει πίσω δεν θα ηρεμήσει, υπάρχει και η περίπτωση να μην τον έχουν πειράξει καθόλου και απλά τώρα που μεγάλωσε να άλλαξε νοοτροπία, να παρασύρθηκε από φίλους ή ξέρω εγώ τι άλλο και να γύρισε στροφή 180 μοίρες. Το θέμα είναι εσύ τον ξέρεις καλύτερα τι από τα δύο είναι, αλλά το κόβω για το δεύτερο από αυτά που λες, οπότε μήπως δεν αξίζει να ασχολείσαι; Και αφού έχεις πάρει όπως λες πράγματα από αυτή τη σχέση, δεν είσαι σε τόσο χάλια ψυχολογική κατάσταση, θα βρεις έναν άλλον καλύτερο και τέλος, ή θα κάνεις υπομονή μέχρι να βρεθεί κάτι πραγματικά καλό, πιστεύω έχεις αποθέματα "ευτυχίας" μέσα σου. Εδώ άλλοι μένουν μόνοι τους για χρόνια όπως εγώ και δεν αντέχουμε, αλλά τι να κάνουμε; :(
.............
Αυτό όμως που κάνει τώρα το να μη σε ρωτάει και να τα μαθαίνεις από αλλού δεν είναι λίγο ύποπτο; Γενικά όταν είναι προβληματικές οι καταστάσεις καλύτερα να χωρίζει για μένα το ζευγάρι! Και προβληματικές εννοώ όταν ο ένας θέλει λιγότερο! Αυτός δεν φαίνεται να σε θέλει και πολύ από αυτά που μας λες, δεν κάνει καμία προσπάθεια σχεδόν να μη σε χάσει, φαίνεται αδιάφορος! Παλιά δεν ήμουν έτσι, το πάλευα μέχρι τέλους αλλά το αποτέλεσμα ήταν εγώ να φθείρομαι σαν άνθρωπος και οι άλλοι τελικά δεν άξιζαν ούτε φτύσιμο!
.............
Πιστεύω ότι δεν είναι ούτε αδιαφορία ούτε ότι δεν θέλει να το παίξει δεδομένος, απλά έτσι όπως μου τα λες τώρα πιστεύω ότι θέλει να κρατήσει την σχέση αλλά κάνοντας πράγματα για τον εαυτό του ώστε να μη βαρεθεί. Οπότε το κάνει και για το καλό της σχέσης και για τον εαυτό του, απλά αν θα διάλεγε ένα από τα δύο, πιστεύω θα ήταν ο εαυτός του, οπότε ανάλογα με το τι θα έκανες εσύ στη θέση του και ανάλογα πόσο τον θέλεις κρίνεις αν θέλεις να τον κρατήσεις. Εγώ θα σου έλεγα κράτα τον μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο.
Σοβαρά τώρα; Και τι είναι να "τον κρατήσει μέχρι να βρει κάτι καλύτερο;" Διαμέρισμα; Μέρμηγκα αν θες τη γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, το παιδί συνειδητοποιεί την ατομικότητα του μετά από 5 χρόνια καταπίεσης, και είναι 100% δικό σου το φταίξιμο. Γι' αυτό μην γκρινιάζεις και αποδέξου ότι είστε δύο αυτόνομες προσωπικότητες. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο θα ηρεμήσεις. Μπορείς άνετα να ζήσεις τη ζωή σου και συ, χωρίς να τον ρωτάς για τα πάντα, όπως έχει το δικαίωμα να το κάνει κι αυτός. Δεν είστε σιαμαίοι, ζευγάρι είστε.
Foufouto ειμαστε μαζι 7μισι χρονια τα πρωτα 5 ηταν οντως πιεστικα.οχι σε σημειο αρρωστημενης καταστασης..απλα καναμε μαζι τα παντα.εβγαινε φυσικα αυτο.με τη διαφορα οτι παρ ολο π ειμασταν παντου μαζι κ μ ελεγε τα παντα εγω γινομουν καχυποπτη (αυτο ηταν το πιεστικο κομματι) κατι για το οποιο δεν παραπονεθηκε.το αντιληφθηκα μονη μου και τα τελευταια χρονια σεβομαι την προσωπικοτητα του και τον προσωπικο χωρο του.ασφαλως αυτο βοηθησε κ εμενα ως ανθρωπο να εξελιχθω..απλα οσο περναει ο καιρος τοσο
............