ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΤ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
Printable View
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΤ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
Πάντως μετα απο οσα εγιναν εγω τον καλο σαμαρειτη δεν θα τον κανω να μασήσω τα λογια μου σαν την μαστιχα της χιου και να προσπαθησω να διορθωσω τα πραγματα, εγω το σχολιο μου το εκανα πιο πολυ χιουμοριστικα και χωρις να εχω διαθεση να ριξω μαχαιρια, αυτος ηταν κυριως ο λογος που τα πηρα αναποδα με οσα διαβασα, πικρα λογια εσεις, πικρα λογια και εγω, δραση αντιδραση, τριτος νομος του νευτωνα για να το πω επιστημονικως, και τουλαχιστον εγω ημουν ξεκαθαρος απο την πρωτη στιγμη οσον αφορα τις αποψεις μου, δεν ημουν υποκριτης να κρυβομαι πισω απο τ δακτυλο και τα χαμογελα σε αντιθεση με μερικες κυρατσες εδω μεσα που οποτε μιλαω εγω ωρυονται αλλα οταν λεει τα ιδια καποιος/α αλλος/η που συμπαθησαν κατευθειαν οι συμπαθειες και οι ευγενειες, εε δεν παει ετσι ρε παιδια
Ποιές εννοείς κυράτσες;
Ο κοσμος καιγεται η pillow χτενιζεται
Εγω σου ειπα, παρεξηγεις παρα πολυ ευκολα τον αλλον pillow και αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορεις να συννενοηθεις με κανεναν εδω μεσα(οπως ειπες και μονη σου στο thread βαβελ)
Περαστικέ, άλλη μια φορά να ξεσπάσεις πάνω μου και θα σε βάλω στη λίστα αγνόησης, δεν σου φταίω εγώ κάτι να φορτώνομαι τα προβλήματά σου, ούτε σε είπα κυράτσα ούτε τίποτα, σεβασμός λοιπόν αν ξέρεις τι είναι αυτό!