αρχικα ειχα κρισεις πανικου και γενικως παρα πολυ αγχος. Υπεφερα. μετα το προβλημα μου περιοριστηκε σε αγοροφοβια.
τα ζαναξ οχι δεν αποτελουν ολοκληρωμενη θεραπεια, ασε που τα συνηθιζεις πολυ ευκολα.
εγω τα εχω προσαρμοσει στην ζωη μου και πλεον ακολουθω αλλη πορεια.
εκανα εναν χρονο ψυχοθεραπεια και βοηθηκα αρχικα ως προς τις κρισεις. Η φοβια ομως δεν λυνετε με συνεδριες. Δε πα να εχεις και τον ιδιο τον φρουντ αν δεν βγεις εκει εξω, το προβλημα δεν σβηνεται.
Τελοσπαντων, αυτο που θα σου πω εγω ειναι με τα ζαναξ οχι πολλα πολλα. Το 0,5 σε κραταει για 12 ωρες, αλλα αν συνεχισεις την χρηση θα σε κραταει ολο και λιγοτερο. Δεν συμφερει, πως να το πω! :P
Να πω βεβαια και το αλλο. "Τα ζαναξ ειναι εθιστικα, ειναι ναρκωτικα, ειναι ο σατανας ναιι γεαα". Αυτα μην τα πολυακους! Δεν προκειται να συμβει τιποτα το τρομακτικο αν χρησιμοποιησεις ζαναξ για λιγο διαστημα και περιοδικα. Κι αυτο στο λεω εκ πειρας. Απλως καλο ειναι οσο μπορεις να τα αποφευγεις και να μην βασιζεσαι σε αυτα, αλλα μην καθεσαι και σκας αν χρειαστει ποτε να παρεις ενα μισαδακι πωπω θα εθιστω και τετοια. Αυτα ειναι λογια εκφοβισμου.