Στην χωρα μας η αληθεια ειναι οτι εχει ξεφτυλιστει για τα καλα το θεμα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγησης σε σημειο να υπαρχουν παιδια δημοτικου και τολμω να υποθεσω και μεγαλυτερων ταξεων που πιστευουν ακομη στον πελαργο ή που πιστεύουν ότι αν απλως ξαπλωσουν μαζι με ενα κοριτσι αυτο θα μεινει εγκυος ή δεν ξερω και εγω τι αλλη αηδια θα τους εχουν πει οι ηλιθιοι γονεις τους...Και στις αλλες χωρες ομως της ευρωπης δεν βλεπω και μεγαλες διαφορες, και εκει το πηδημα και κατοπιν οι εκτρωσεις στους ανηλικους ειναι τσιχλοφουσκα...Θεωρω απαραδεκτο να θεωρουμε δεδομενο το sex πχ στα 13χρονα ετσι επειδη εχουν ορμες....Αν εχουν ορμες τα 13χρονα να δουν την Ντορα την μικρη εξερευνητρια, θελουν και sex, καλα καλα οι ορμονες τους δεν εχουν αρχισει να παραγονται και τα χαρακτηριστικα του φυλλου τους δεν εχουν βγαλει(βαρια φωνη και τριχοφυια και μυες στους αντρες, οι γνωστες καμπυλες στις γυναικες)...Δηλαδη η επομενη ή η μεθεπομενη, απο εμας, γενια ποτε θα ξεκιναει το sex τους, απο τα 5 τους?? Εγω θυμαμαι παντως μια διαφημηση της UNICEF με ενα κοριτσακι 12 χρονων απο την Αφρικη που κρατουσε ενα μωρο στην αγκαλια της και ελεγε στην καμερα <<ονειρευομαι ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια, καλύτερα σχολεια, τροφη, στεγη για αυτα...οχι για εμενα...Εγω ειμαι μεγαλη πια>>...Και εμεις αφρικανοχωρα ειμαστε, μην ανυσηχεις, απλα δεν φαινεται πολυ επειδη υπαρχουν οι εκτρωσεις και τα χαπια της επομενης ημερας, ας ειχαμε ομως 200.000 εγκυες 15χρονες τον χρονο και θα εβλεπες ποσο γελοιο ειναι το ολο θεμα με το σεξ στα 15χρονα...Φυσικα και θα μαθαινει το παιδι απο το δημοτικο ακομα το τι εστι σεξ, δεν θα του λεμε μαλακιες για πελαργους κλπ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα τα κανει και πραξη κιολας οποτε του καπνισει....Υπαρχει και το ψυχολογικο κομματι απο εκει και περα...