Εχεις δικιο οτι θα φανει ως ματαιοδοξια... οκ... αν ειναι παντως να ξερεις θα εχει τιτλο - Συμβουλευτικες κατευθυνσεις by Μελος Αερικο. ΧΙ. :cool:
Printable View
Εχεις δικιο οτι θα φανει ως ματαιοδοξια... οκ... αν ειναι παντως να ξερεις θα εχει τιτλο - Συμβουλευτικες κατευθυνσεις by Μελος Αερικο. ΧΙ. :cool:
Θα πρέπει να προσθέσεις "επιμέλεια C.Curious" :)
Επίσης δεν είμαι η μόνη που γράφω χρήσιμα πράγματα σε αυτό το φόρουμ. Οπότε μπορείς να βάζεις κ αλλονών τα ποστς εκεί, και να αφαιρέσεις από τον τίτλο by Μελος Αερικο. Έτσι θα είναι ακόμα πιο σωστό.
Εγινε, το θεμα ειναι οτι με απασχολει αλλο τωρα, μπορει καποιος να γινει αξιολογα επεμβατικος οταν νοσει καποιος διπλα του ή ειναι απλα αναγκασμενος να ζει το μαρτυριο του γιατι κατα καποιο τροπο το επελεξε ?
πες αερικο σε παρακαλω τη γνωμη σου γιατι βασανιζομαι.
Μετά χαράς να απαντήσω αλλά ξεκαθάρισε την ερώτησή σου. Τι εννοείς αξιόλογα επεμβατικος? Επεμβατικός σε ποιόν και για πιο λόγο? Για να νοιώσει καλύτερα ποιός άυτος που επεμβαίνει ή αυτός που νοσεί?
Οι σκεψεις μου αφορουν την επεμβατικοτητα για καποιον που νοσει. Εαν μπορει να γινεται αυτο χωρις να νιωθει ο ασθενης οτι τον υποτιμας ή του επιβαλεσσαι , οι τροποι ειναι πολλοι. Θυμιζοντας, ραντεβου, σκευασματα, μη χρηση ουσιων κτλ.
Θέλεις να πεις ότι θέλεις να βοηθήσεις κάποιον που νοσεί (δεν έχω καταλάβει σωματικά ή ψυχικά) και σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να το κάνεις χωρίς να σε παρεξηγήσει?
Η απάντηση είναι απλή, να καταφέρεις να πάρεις την έγκριση για να τον βοηθήσεις ή να καταφέρεις να σου ζητήσει ο ίδιος την βοήθεια. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις η βοήθειά σου θα είναι ευπρόσδεκτη, αλλιώς μπορεί να γίνει αντιδραστικός ο άλλος.
Δεν ξέρω αν απάντησα σε αυτό που ρώτησες. Αν όχι τότε δεν κατάλαβα πάλι την ερώτηση.