ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΤΑΞΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΛΑ
ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
Printable View
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΤΑΞΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΛΑ
ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
Και επειδή ειχε τραυματικές εμπειρίες θα πρεπει να αφησει τον εαυτο του να χαθεί? Θα κλαίει δλδ μια ζωη τη μοιρα του και θα την βγαζει με τα χάπια?
Θα πρεπει να το παρει απόφαση ότι όσα κι αν πέρασε θα πρέπει να σταθει επιτελους στα πόδια του. Από κάπου θα πρεπει να ξεκινησει την αντιστροφη πορεία. Αν μεινει στον κατηφορο θα χασει στο τελος τα λογικά του και τοτε παει τελείωσε. Οσο σκληρη κι αν ειναι η ιστορια δυστυχως δεν υπαρχει αλλος δρόμος παρα μόνο η πάλη, ο αγωνας για ασπρη μερα.
Τερμα ειναι το πως αντιλαμβανεται κανεις τα πραγματα. Καποιος αλλος υπό τις ιδιες περιστασεις πιθανόν να μην μιλαγε για τερμα. Τερμα ειναι το πως η απελπισία σου επιβάλλει να αντικριζεις τη ζωη σου.
ioannis2 καταρχην ποιος κλαιει την μοιρα του?ποιος σου ειπε οτι δεν στεκομαι στα ποδια μου?ποιος σου ειπε οτι δεν προσπαθω να παρω τα πανω μου αλλα πως να το κανω οταν ενα χρονο ψαχνω δουλεια κανονικη και δεν βρισκω και εφωσον δεν εχω μπαμπα και μαμα να μου βαζουν φραγκα καθε μηνα πως να βγω απο ολο αυτα αφου καθε μερα βγαινω εξω να κανω βερια να κινδυνευω και ταυτοχρονα να ψαχνω για δουλεια και να τρεχω και μεροκαματα χωραφια.πως?δεν ειναι απελπισια αγορινα,πραγματικοτητα ειναι νιωσε
είναι πολυ σκληρό να βιωνεις αυτην την πραγματικοτητα απο τόσο νωρίς στην ζωη σου..εως απάνθρωπο...λαθη γονέων!
υπαρχουν 2 δρόμοι κι εσυ έμαθες στον "ευκολο"...αλλα δεν βολευτηκες στα γρηγορα χρήματα... στεκεσαι στα πόδια σου και το παλευεις και μπραβο σου. εχεις δίκιο να απελπιζεσαι...αλλα η οποιαδήποτε δουλεια δεν ειναι ντροπή... σημερα κυνηγας τα μεροκάματα και ταυτοχρονα μαθαινεις να επιβιωνεις και να ψήνεσαι... συνεχισε έτσι και θα δεις οτι πολυ συντομα θα έρθει η ευκαιρία που ζητας ... κανε υπομονη... θα ερθει!! μπορει να μην υπάρχει τιποτα για να πιστεψεις, αλλα υπάρχεις εσυ... σε εσενα πρεπει να πιστεψεις... και να κρατησεις αυτην την πίστη μεχρι τέλους!!!
Το ξέρω ότι ειναι απελπισία επειδή πριν χρόνια βίωσα παρόμοια με σενα και χωρίς υποστήριξη από κανεναν και γνωρισα στιγμες στιγμές τον πάτο. Βρε εφτασα στο σημειο να κάνω δουλειες που κραταγα χαμηλά το κεφαλι και έκρυβα το πρόσωπο για να μην γίνω ρεζίλι σ' αυτους που με ξέραν!! Δουλείες που δεν ήταν ούτε για τη μόρφωση ούτε για τα χέρια μου!! Αλλοι εμειναν εκεί, εγω εχει χρονια που εφυγα επειδή έψαχνα ασταμάτητα και πάλευα συνεχώς!!
Αλλά δεν κλαιγόμουν σαν αγορίνα σε σάητ υποστήριξης όπως κανεις εσύ, ούτε καν σε γνωστούς, παρά το ότι μέσα μου η ψυχολογια ήταν βούρκο. Το συμπερασμα μου ειναι πως αν το παλευεις καλώς και μπράβο σου. Αλλιως τι επιζητας εδώ? Ανάγκη συμβουλής δεν εχεις. Το να κλαψουριάζουμε σαν γυναίκες δεν αλλάζει την κατασταση.
ioannis2 χαχαχαχα οχι δεν πειραζει δεν θα πω κατι γιατι αρχιζεις να με εκνευριζεις υπερβολικα.δεν πειραζει.απλος γαμισετο αστο.σε ολες τις απαντησεις σου που βλεπω τον τελευταιο καιρο σε διαφορα θεματα,απαντας οτι να ναι πραγματικα.δεν αξιζει να σου εξιγισω οτι δεν εχεις καταλαβει τιποτα...
και σιγουρα δεν βιωσες κατι παρομοιο με αυτα που ειχα γραψει πιο πανω και μην βιαζεσε να γραψεις "αγορινα"
χαχαχαχαχα κοιτα ενα τυπο που θα πει οτι κλαψουριζω και εγραψε και την φραση "σαν γυναικες"
οοοο οχι οχι δεν θελω να καταληξω να κανω ολο αυτο παιχνιδι,δεν θελω και επειδι ξερω οτι το δεν θελω δεν εχει μεγαλη βαρυτιτα οταν μου μπει κατι στο μυαλλο.δεν χρειαζετε να διαβασω ουτε ενα γραμμα απο απαντηση σου.αντε γεια πριν γινει παιχνιδι
Δεν περίμενα από σένα τέτοιο μήνυμα μιας και στο θέμα "τι σκέφτεστε;" (αν θυμάμαι καλά) έγραφες τα δικά σου -για ξέσπασμα; δεν ξέρω για ποιο λόγο- και μετά "χαλιόσουν" που δεν τα σχολίαζε κανείς. Εσύ τι επιζητούσες ακριβώς; Ίσως να συζητήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Γιατί το κατακρίνεις τώρα λοιπόν εφόσον δεν ξέρεις αν πραγματικά παλεύει στην ζωή του για ό,τι καλύτερο και αν απλά τα λέει για να ξεσπάει ή για να συζητήσει; Συχνά βλέπω να απαντάς με βάση τον εαυτό σου, και αν και είναι λογικό, πολλές φορές χάνουμε την ουσία γιατί δεν μπορούμε να μπούμε στην θέση του άλλου ώστε να τον βοηθήσουμε κατάλληλα. Το να λες σε κάποιον "άσε άσε, ξέρω τι λες, αφού εγώ πέρασα χειρότερα και τα κατάφερα, και εγώ δεν έκανα αυτό που κάνεις εσύ!" νομίζεις πως τον βοηθάς; Αντίθετα του δείχνεις πως δεν έχει καταλάβει λέξη και πως το μόνο που κάνεις είναι να τον κρίνεις και να εξιψώνεις τον εαυτό σου... (Λέω το τι φαίνεται, σε μένα τουλάχιστον...) Και το έχω κάνει κι' εγώ αυτό και είδα ανάλογες αντιδράσεις πριν φτάσω σ' αυτό το συμπέρασμα! Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και δεν σηκώνουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Έχεις κάθε δικαίωμα να αντιμετωπίζεις τους άλλους με τον δικό σου τρόπο, φτάνει όμως να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...
Όσο για το "κλαψουριάζουμε σαν ΓΥΝΑΙΚΕΣ", καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο ελπίζωντας να κατάλαβες πόσο πολύ έχεις γενικεύσει και πόσο άδικος (η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό για να μην εμβαθύνω περισσότερο) γίνεσαι με ολόκληρο τον θηλυκό πληθυσμό... (Λες και δεν υπάρχουν αντίστοιχα τόσοι και τόσοι άντρες που κλαψουριάζουν. Ναι αυτό ήθελες να του πεις στην ουσία, ότι κλαψουρίζει, αλλά έγινες άδικος. Και σαν γυναίκα δεν το λέω επειδή θίχτηκα, το λέω επειδή γενικά δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες..
Δεν καταλαβα τι έχεις λεβέντη ή μήπως δεν απάντησα αυτο που θα θελες ν' ακούσεις?
Κλαψουριάζεις εδώ και αρκετές μέρες, άρα οι όροι που σου ανταπέδωσα ειναι ευστοχοι.
Περιμένεις το φόρουμ να σου λύσει τα προβλήματα? Ή φιλοσοφείς τη ζωή?
Το αν καταλαβαινω τα προβλήματα των αλλων που απευθύνονται στο χώρο αυτό για ψάξτο καλύτερα! Θα διαψευστείς!
Κι αν ισχυε αυτο που ειπες, ότι τον τελευταιο καιρό δεν καταλαβαινω τους αλλους, τότε αυτο ειναι απόδειξη πως ελάχιστα έχω πλέον αναγκη το χώρο αυτό, προχώρησα δλδ στη ζωη μου! Κάνε και εσυ το ίδιο. Εισαι στα πρόθυρα παραίτησης κι αυτο δεν ειναι αντρισμός.
αρχικα δεν καταλαβες τι εχω.και μετα ακομα και καλημερα να ελεγες σημερα παλι με εκνευρισμο θα σου απαντουσα.
που κλαψουριαζω διξε μου...
δεν περιμενω απο το φορουμ τιποτα ουτε φιλοσοφω τη ζωη απλος μπαινω και λεω τα προβληματα μου εδω γιατι μονο εδω μπορω να τα πω,ουτε σε γνωστους ουτε σε φιλους ουτε σε οικογενεια ουτε σε ψυχολογους...
δεν καταλαβαινεις και φενετε απο τις απαντησεις που δινεις,και αμα προχωρησες μπραβο σου.αμα τα παρατησα δεν θα εκανα ακομα καθε μερα προσπαθειες