μην πεις τιποτα θα το καταλαβουν μονοι τους και θα το παρουν αποφαση αν προσπαθησουν να σε αλλαξουν σηκω φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις
Printable View
μην πεις τιποτα θα το καταλαβουν μονοι τους και θα το παρουν αποφαση αν προσπαθησουν να σε αλλαξουν σηκω φυγε οσο πιο μακρυα μπορεις
Αν δεν είχες σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, θα ήθελες να τους ενημερώσεις για τις προτιμήσεις σου?
Αν ναι, γνώμη μου είναι να βολιδοσκοπήσεις τους γονείς σου, ξεκινώντας από αυτόν που νιώθεις πιο κοντά σου. Μην αναφέρεις τπτ για την κοπέλα σου, διότι πιθανόν να τη θεωρήσουν υπαίτια της σεξουαλικής σου "μεταστροφής", πιστεύοντας πως δεν είσαι λεσβία αλλά αυτή σε παρέσυρε κτλ
Αν όχι, μη λες τπτ. Μια σχέση που μετρά μόλις 14 ημέρες προσωπικής επαφής, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, είναι πάρα-πάρα πάρα πολύ φρέσκια, οπότε μην παίρνεις αποφάσεις που μπορεί να μετανιώσεις. Πες ένα ψέμα π.χ. συγκατοίκηση/ ανεξαρτησία κτλ όπως αναφέρθηκε παραπάνω και μη δίνεις λογαριασμό.
Αν θες την προσωπική μου γνώμη, κ'ανε το πρώτο. Ενημέρωσέ τους, χωρίς να τους πεις για τη σχέση σου, ασε τους κάποιο καιρό να το χωνέψουν (πως δε θα παντρευτείς να τους κάνεις εγγονάκια, τουλάχιστον με τον παραδοσιακό τρόπο. Εφόσον είναι παλαιών αρχών, θα το ονειρεύονται) και μετά παρουσίασέ την. Το πόσος θα είναι ο καιρός, εξαρτάται από τις διαθέσεις των γονιών σου. Μπορεί 1 μήνας, μπορεί και 6. Μπορεί και ποτέ.
imagine sumfwnw me to prwto kai egw alla otan erthei edw h kopela pws tha pw stous goneis m ksereis tha erthei edw gia douleia?etsi sta ksekarfwta..tha to katalavoun..exei kaneis kamia idea na me vohthisei h na m dwsei kamia plhroforia.. k oso pane oi meres plhsiazoun.1 mhnas k kati emeine..
sumfwnw rea... kserw polu kala ti thelw...
α) Ενημέρωσε τους γονείς σου για το σεξ. προσανατολισμό σου και άσε τους περιθώριο να το χωνέψουν
β) Ας έρθει η κοπέλα σου και ας μη συζείτε από την πρώτη μέρα. Μπορείτε να βλέπεστε, να βγαίνετε, να κάθεστε σπίτι της κτλ χωρίς όμως να μετακομίσεις. Δώσε χρόνο.
γ) Πήγαινε εσύ να ζήσεις στο μέρος της ή κάπου αλλού. Γιατί πρέπει ντε και καλά στη Μυτιλήνη?
δε το εχω εξηγισει ακομα αλλα αυτοι που συνηθως εχουν κομπλεξ εχουν απελευθερωμενα παιδια..
imagine exw dikh mou epixeirhsh grammenh panw sto onoma m m tin egrapse o pateras m gt vghke se suntaksh...
Εγώ πάντως και στρέιτ να ήσουνα, θα είχα τις ενστάσεις μου για συμβίωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δώσε χρόνο, και στους γονείς σου και στη σχέση σου.
imagine oxi den tha sizhsoume akoma..apla tha erthei edw na kanei mia nea arxh..douleia dld na vrei...egw tha menw kanonika me tous goneis mou... gt sthn epixeirhsh pou exw douleuw k egw alla k oi goneis mou..
den exoun tin epivevaiwsh sofaki..g auto k rwtaw thn vohtheia apo ta paidia edw... alla esu gt arpaxthkes de kserw gt auto fanhke..
οχι δεν αρπάχτηκα, η ιδέα σου είναι. Απλά δεν διατύπωσες σωστά την σκέψη σου. Εγω νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πεις κάτι, απλά να προσέχετε να είστε διακριτικές.