εσυ με την πρωτη δυσκολια με παρατασ μετα φταιω εγω;
Printable View
εγω δεν εχω συναντηθει με κανενα παντωσ και στο αμεσο μελλον δεν το βλεπω με καμια παναγια
και ουτε τα κουτσομπολια που παιζουν ξερω απλα γραφω τισ σκεψεισ μου γιατι δεν ειμαι καλα
εσεισ που εχετε παντα δικιο να πατε να κοιταχτειτε για να μπορεσουμε να ζησουμε κι εμεισ που εχουμε παντα αδικο
μασ εχετε κανει τη ζωη πατινι με το σκεπτικο σασ
οτι προβληματα εχετε σχεδον ολα τα εχω αντιμετωπισει και τωρα ειμαι σχετικα καλα παντωσ αυτο να ξερετε
Ε καλά δεν χρειάζεται να συναντηθείς για να σε πιάσουν στο στόμα τους κάποιες εδώ μέσα... Αν δεν έχει η άλλη ζωή και έχει ως χόμπι την κατινιά δεν χρειάζεται να προσδοκά συνάντηση για να σε κουτσομπολέψει και να πει κακίες για σένα... ;) Εμείς έχουμε ζωή και δεν ασχολούμαστε μαζί τους απλά... χαχαχα
Σε ποιο θέμα ρέα μου; Σήμερα είπα να έρθω να πειραματιστώ λίγο. Να γράφω και να ελέγχω 2-3 φορές μόνο όσα έγραψα. Ακόμη ταλαιπωρούμαι δυστυχώς. Εσύ είσαι καλά;
να στο πω απλα με αποριψατε εσεισ με απεριψε ο πατερασ μου με απεριψαν οι φιλοι μου με απεριψαν ολοι εγω θα καθομαι και θα σασ λεω
ποσο μικροι και αχρηστοι αποδειχτηκατε και φυσικα θα μιλαω διαφορετικα απο σασ παντα με θεσατε εκτοσ κοινωνιασ ολοι σασ και ειστε υπευθυνοι για οτι κι αν γινει μονο αμα παρω αποζημιωση για αυτα που περναω θα σασ συγχωρεσω ετσι για να εξηγουμαστε
Δεν έχω μετακομίσει ακόμη. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνδέσω τη ΔΕΗ και ελπίζω, μέσα στον Γενάρη να μετακινηθώ. Θα ήθελα να έχω και ίντερνετ για να μετακινηθώ πιο εύκολα. :p