Originally Posted by
rea
τσινι κοριτσι μου... ακου χωρις αμυνες, δεν σε κρινω σε κατι.. απλα ενδιαφερομαι για την ασχημη κατασταση που βρίσκεσαι.
σε εχω ρωτησει 3 φορες ποιο ειναι το λαθος σου και δεν εχεις δωσει συγκεκριμενη απάντηση, σαν μια γυναικα που ειχε σχεση 4 μηνες ..θα έπρεπε να εχεις βρει τι ακριβως κανεις που ενοχλει τον αλλον, τον οποιον αλλον, το όποιο ελαττωμα σου, την όποια ανασγαλεια σου, κτλ κτλ. όλοι κανουμε λάθη,ας πουμε για την προηγουμενη σχεση σου είπες τον πίεζα λόγω ζηλιας.
οταν εσυ σε μια σχεση δεν ξερεις τι ρολο εχεις, δεν ξερεις τι εκνευριζει τον αλλον ή τι εκνευριζει εσενα απο τον αλλον ...τοτε δεν εισαι ουσιαστικα μεσα στη σχεση..ισως φταιει ο γραπτος λόγος που σαι μπερδευει...αλλα ακομα δεν εισαι σαφης...και αν δεν εισαι σαφης σε εμενα επειδη δεν θελεις, το δεχομαι!.. αλλα εισαι σαφης στον εαυτο σου?...εχεις ή δεν εχεις καταλάβει τελικα τι λαθος εχεις κανει... γιατι αν δεν εχεις, αδικα χτυπας τα κουδουνια του..ακομα και αν ανοιξει τωρα, αυριο θα ξαναεχετε το ίδιο προβλημα.
οκ μπορει και εκεινος να ειναι παραλογος δεν αντιλέγω...μου εχουν τυχει και μενα ανεξηγητοι τυποι.
αλλα εναι 4 μηνες! περασατε απο μια ονειρικη σχεση σε σχεση κολασης και εσυ δεν εχεις καλυψει σημαντικα λογικα ερωτηματα που αφορουν εσενα... ποσο μαλλον του αλλου... σκεψου πιο βαθια...και αν δεν θες να πεις ...σεβαστο απόλυτα...αρκει να ξερεις εσυ..:)