σωστα σκεφτεσαι καθε υποτροπη ειναι συνηθως χειροτερη απο την προηγουμενη, δεν εισαι για να γυρνας σε παλια κολληματα, ιδιετερα μετα απο τοσο κοπο κ χρονο
καλο κουραγιο φιλε μαμρα
Printable View
@μαμρα φιλε μου πως εισαι? πηγες τελικα στο γιατρο?
θα παρω αυριο τηλ εαν εχει κενο εαν δεν εχει θα τον πω εαν μπορει να με βαλει μετα το τελευταιο.εσωτερικη χθες κατατρομαξα το κεφαλι μου κουδουνι και λιγο διαταραχες της αντιληψης και αναμπουμπουλα στο στηθος οχι ομως ανησυχια να μην με χωραει ο τοπος πηρα λιγο παραπανω αντιψυχ.μαλλον δεν την γλυτωνω την προηγουμενη δοση αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οταν μειωνω απο τις 40 μερες μεχρι τις 70 περιπου παθαινω διαφορα τωρα ειμαι στις 55 περιπου μερες,μπορει να μην μεφτανει και η δοση αυριο θα ξερω τα νευρα λιγοστευουν αυπνοια δεν εχω.
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ
ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΕΣΤΟ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΕΓΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ;
@ελις συμφωνω για τον υπνο και γω παιρνω ταβορ και αταραξ
@μαμρα ελπιζω να μη σου βαλει παραπανω.. και γω εχω διαταραχες στην αντιληψη... και οπτικα.. χαλια
Εσωτερικη σηψη μηπως σε λενε ελισαβετ?
οχι γιατι σου θυμιζω καμια ελισαβετ???
τελικα πηγα γιατρο παραμενω σε αυτη την δοση και βλεποντας και κανοντας.
φιλε να σου δωσω μια συμβουλη γτ τα χω κοψει δεκαπεντε φορεσ και πλεον δεν τα ξανακοβω
πριν τα κοψεισ δεν πρεπει να εχεισ το παραμικρο σημαδι υπολειτουργιασ δλδ να κοιμασαι καλα
να μη νευριαζεισ να μπορεισ να δουλευεισ να εισαι ηρεμοσ και ολα αυτα μαζι ταυτοχρονα
για να εισαι καλα αλλιωσ μαλλον θα υποτροπιασεισ
Eίναι σωστό νομίζω αυτό που λέει ο elis. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις για την υποτροπή.Οποιαδήποτε αλλαγή στην συμπεριφορά μας ή στον τρόπο ζωής μας πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.
Για τον καθένα τα σημάδια είναι διαφορετικά. Αγχος,νεύρα,έλλειψη συγκέντρωσης,αυπνία,απόσυρ ση είναι μερικά συμτπώματα.
Να προσέχεις mamra!!!
παιδια με ειπε οτι η δεν με φτανει η δοση στην παρουσα φαση οτι δηλαδη θα περασουν τα ψιλοσυμπτωματα η δεν με φτανει γενικα δηλαδη απο εδω και κατω υποτροπιαζω.εαν ειμαι καποιες μερες την εβδομαδα καπως να παρω την παλια δοση και δεν δω πως γινομαι.σημερα ας πουμε κοιμηθηκα 6,5 ωρες ξυπνησα 5.30 το πρωι απο τις 11 πηγα σαλονικη γυρισα και εφαγα και ενα τριωρο μες την πολη οδηγοντας ε ναι ρε φιλε οταν γυρισα στο σπιτι μου δεν ημουνα και πολυ καλα 8 ωρες μεσα σε ενα αμαξι,180 ευρω περσινο ταμπλετ βγαινει αχρηστο συγχηστηκα και με αυτο.προσπαθω παντως να μην τα παιρνω βαθια.
τελικΑ σταθεροποιηθηκα ειμαι πλεον χωρις νευρα με καλο υπνο το μονο προβλημα ειναι οτι εφτασα τα 109 κιλα και πονανε τα γονατα μου.σε πιο μεγαλες δοσεις δεν πεινουσα τοσο.τωρα με τις μικρες ειμαι ασταματητος και γυμναζομαι 5 φορες την εβδομαδα και σκληρα μαλιστα.
αμα γυμναζεσαι καλα να πινεισ και γαλα σα νερο οταν διψασ να πινεισ γαλα το κανουν οι αθλητεσ αυτο ειναι οτι καλυτερο
ειδικα μετα την πισινα ειναι απαραιτητο γιατι το χλωριο κανει και κακο στα πνευμονια.στο ορυχειο μας δινανε γαλα και οι συγγολυτες παιρνανε 2 γιατι βγαζει καπνο η κολληση και το αναπνεουν αμεσα η μασκα ειναι μονο για τα ματια.