Originally Posted by
Giannoulisboy
Επέστρεψα, οι τελευταίες μέρες ήταν κόλαση, αφού ανεβήκαμε στην Δράμα με τα χίλια ζόρια πήγε στον ψυχίατρο που την παρακολουθούσε, της συνέστησε φαρμακευτική αγωγή την οποία και την αρνήθηκε πεισματικά. Μου είπε να γυρίσουμε Χαλκίδα σπίτι μας, με παρακαλούσε γονατιστή και μου ζητούσε συγνώμη για ότι μου έκανε όπως έλεγε. Γυρίσαμε Χαλκίδα και την επόμενη μέρα άρχισαν ξανά τα ίδια, μου έφερε την αστυνομία το βράδυ στο σπίτι και μου έλεγε ασυναρτησίες...Επισκέφτηκα δύο ιδιώτες ψυχιάτρους στην Χαλκίδα και έναν στο κψυ, και οι τρεις μου είπαν ότι η μόνη λύση είναι η ακούσια νοσηλεία μέσω εισαγγελικής εντολής. Πήγα έκανα την αίτηση στο εισαγγελέα χωρίς να της πω τπτ, όταν γύρισα σήμερα κατά τις 11.00 σπίτι με είχε κλειδώσει απ'έξω...Έβαλε τον σύρτη, δεν άνοιγε ούτε στην αστυνομία, ούτε σε κανέναν...Πήδηξα από διπλανό μπαλκόνι για να μπω στο σπίτι (4ος όροφος) καθώς ήταν κλειδωμένη με το μωρό. Με το που μπήκα άνοιξα στους αστυνομικούς όπου δεν μπόρεσαν με το καλό να την πάρουν και της πέρασαν χειροπέδες με την γυναίκα μου να φωνάζει βοήθεια...Πήρα το παιδί για να μην δει την μητ του έτσι, η καρδιά μου πόνεσε και πονάει πολύ...Την πήγαν για νοσηλεία στο κρατικό της Νίκαιας, αμέσως πήγα και εγώ με το μωρό μας για να το δει...Αύριο θα ξαναπάω και θα πηγαίνω κάθε μέρα μέχρι να γυρίσει σπίτι μας ευελπιστώντας να παίρνει τα φάρμακα της.