Koιταξε οταν ειναι για συγκατοικηση μονιμη, πρωτα πανε δοκιμαστικα μια περιοδο κ μετα αποφασιζεις, γτ ειναι πολλοι παραγοντες, δεν ειναι μονο η σχεση ειναι κ η γενικοτερη προσαρμογη. Τωρα για τα λεφτα θα το ξεκαθαρισεις, μη ντρεπεσαι.
Printable View
Koιταξε οταν ειναι για συγκατοικηση μονιμη, πρωτα πανε δοκιμαστικα μια περιοδο κ μετα αποφασιζεις, γτ ειναι πολλοι παραγοντες, δεν ειναι μονο η σχεση ειναι κ η γενικοτερη προσαρμογη. Τωρα για τα λεφτα θα το ξεκαθαρισεις, μη ντρεπεσαι.
κι εγω αυτο θυμομουν βρε διλλημα, οτιη μετακομιση σου ηταν πολυ προσφατη.
στην προοπτικη της μετακομισης σου, δεν συζητησατε τετοια θεματα?
τι ειπατε?
δεν ειχατε αποφασισει τι θα γινεται μετο οικονομικο οσο δεν θα εχεις δουλεια, η φουλ ταιμ δουλεια?
απο την αλλη, μια μας παραπονιεσαι που πληρωνεις κι εσυ ενω δεν δουλευεις, μια μας παραπονιεσαι που κανεις δουλειες.
αν εσυ καθεσαι και ο αλλος δουλευει, ποιος θα τις κανει τις δουλειες, το υπηρετικο προσωπικο? η περιμενεις να ερθει πτωμα απ την δουλεια και να πιασει το σιδερο???
καπου αυτοσχεδιαζεις νομιζω...
οσο για τα "χομπι", κοινος χρονος δεν σημαινει κοινα χομπι βρε παιδι μου.
το να μαζευετε μαζι γραμματοσημα, δεν σημαινει αρμονια και ταιριασμα, ουτε το να εχει ο καθενας τα ενδιαφεροντα του, σημαινει αποξενωση.
το θεμα ειναι να περναει καλα το ζευγαρι ΜΑΖΙ. να υπαρχει επικοινωνια, κοινος χρονος,σεξουαλικη αρμονια, κοινες παρεες, βολτες, εκδρομουλες, ταξιδακια, τσιπουρακια:rolleyes: και γενικα κοινη ζωη που να ικανοποιει και τους δυο.
Εγω συγκατοικω με τον αρραβωνιαστικο μου εδω και πολλα χρονια.Κοιτα η δουλεια οσο να'ναι μας τρωει χρονο αλλα βλεπουμε ο ενας τον αλλον, εχουμε χρονο και για τους δυο μας.Να χαιρεσε που το αγορι σου δουλευει γιατι στον καιρο που ζουμε ολοι ανεργοι ειναι δυστηχως.Μπορεις να περιορισεις τον χρονο απο τα χομπυ σου για να τον βλεπεις πιο πολυ.
Αντιθετως , θεωρω τα διαφορετικα χομπυ ως κατι θετικο , εχω τον χωρο μου , την ανεξαρτησια μου , και δεν ειμαστε συνεχως μαζι . Και χαιρομαι οταν η κοπελα εχει τα δικα της ενδιαφεροντα . Δεν το θεωρω κατι σημαντικο για την σχεση .
με τιμαει ο λογοσ σου που μου λεσ εν ολιγοισ οτι δεν ανηκω σε αυτουσ με τα ψυχολογικα πραγματικα αυτη ειναι η μεγαλυτερη τιμη για μενα μετα απο αυτα που εχω περασει να σαι παντα καλα και σε ευχαριστω απο τα βαθη τησ καρδιασ μου που δε με αναγνωριζεισ να σαι παντα καλα
κι οποιοσ αλλοσ θελει να μην με αναγνωριζει θα ειναι μεγαλη τιμη για μενα να μη με αναγνωριζετε
πραγματικα το λεω γτ γνωρισα πολλουσ με ψυχολογικα και δεν ηθελα να ανηκω σε αυτουσ
ηθελα να ανηκω στουσ αλλουσ που παλευουν και δεν μπορουν να μιλησουν να ξερεσ ποσο χαρουμενο με κανεσ δε φανταζεσαι