Originally Posted by
rosemary1993
Μακάρι να με βοηθήσουν αν και έχω αμφιβολίες.Όλα από τη δική μου διάθεση εξαρτώνται και βλέπω πως εγώ δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτε.Γι αυτό αναρωτιέμαι μήπως πραγματικά είμαι τεμπέλα και βολεψάκιας γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην αγωνιστώ.Όλα τα βλέπω μαύρα και απαισιόδοξα γιατί έτσι με βολεύει.Αυτό που με πανικοβάλλει είναι μην παιδευτώ όχι αν πετύχω άρα απλά μου αρέσει να περνάω καλά και να μην κουράζομαι.Θα μου πεις όλοι αυτό αποζητούν αλλά στη συνέχεια κάτι κάνουν, προσπαθούν.Εγώ προτιμώ να πεθάνω παρά να περάσω κάποια δυσκολία.Βλέπω και τη μαμά μου που κλαίει και νευριάζει μαζί μου που ενώ μιλάω με τόσους ανθρώπους εγώ συνεχίζω τη μύρλα.Έχει περάσει και εκείνη πολλά και με βλέπει αδρανής ακόμη και με τους υπολγιστές οπότε ξεσπάει.Αφού και όλα τα έκανα για να βολευτώ να έρθω στο σπίτι μου προκειμένου να μην μένω μόνη μου και αναλάβω ευθύνες, το ξέρω μέσα μου αυτή είναι η αλήθεια και αυτό φοβάμαι γενικά.Για να καταλήξω δεν φταίει το γεγονός ότι δεν είμαι λειτουργική αλλά ότι μάλλον δεν θέλω να είμαι.Δεν συμβιβάζομαι, είμαι αντικοινωνική, είμαι αυτοκαταστροφική, γενικά στο σπίτι δεν βοηθάω σχεδόν σε τίποτα όλα τα περιμένω έτοιμα.Κανένας ψυχίατρος ότι και να μου πει ότι θεραπεία και αν ακολουθήσει, δεν θα καταφέρει να με σηκώσει από το κρεβάτι εφόσον δεν θέλω μάλλον εγώ.Σας ευχαριστώ που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να με βοηθήσετε αλλά μάλλον αλλού μάλλον από μενα εξαρτάται αν σωθώ ή όχι και από τι φαίνεται εγώ δεν θέλω απλά δεν θέλω να στεναχωρεθεί και κανένας.Από την άλλη και έτσι στεναχωριούνται.