Ειχα και το συνηθειο να κερναω σφηνακια την παρεα, να δω πως θα το κραταγαμε το μαγαζακι
Printable View
Ειχα και το συνηθειο να κερναω σφηνακια την παρεα, να δω πως θα το κραταγαμε το μαγαζακι
αχ να σας πω και εγω τον πονο μου ηταν ένα σαββατο βραδυ του 2008 που εχασα το τρενο... το μονο που καταφερα να της γραψω σε ένα μηνυμα στο αυτοκινητο της
σ'αγαπω να προσεχεις
το μηδεν του σαββατου της αυγης το γαμωτο
https://www.youtube.com/watch?v=McWrZtCvw8A
Φλερ, τι ζωδιο εισαι ??? Μοιαζουμε και σε αυτο.
Φίλε Noumac, από το 2008 είσαι κολλημένος με την ίδια γυναίκα;
Μια χαρά είμαι στα 44. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και σκέφτομαι ότι ο ίδιος θα είμαι και στα 50 και στα 55, δεν θα μεταλλαχθώ σε καφενειακό που θα παίζει πρέφα!
Μιας και το ανεφερες noumac, μου εχει συμβει να κολλησω που λεμε ...με ανθρωπο εγκεφαλικα δλδ να τον θελω να μου λειπει να να πανω απο 7 χρονια...
πως το κρινετε?
Noumac, ίσως να μην πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα αλλά για τα τότε συναισθήματά σου και για όσα βίωνες. Πρέπει όμως να αφεθείς για να τα νιώσεις ξανά (ειδικός έγινα ο πστης...)
ρέα, αν δε βγαίνεις γιατί κάνεις κράττει για το ποτό οκ. μήπως να πηγαίνεις κάνα σινεμά, τίποτα τέτοιο;
Δεν το κρινω γιατι το εχω παθει και εγω. να νομιζεις οτι ο αλλος ειναι πραγματι το αλλο σου μισο. και τσααααααακ γινεται μια (αν τελικα δεις απο σωστη οπτικη γωνια ή αν τον ζησεις απο κοντα για λίγο και οχι να τον βλεπεις να τα λετε και αυτο ηταν) και απομυθοποιείται και αυτόοοοοο ηταν. αφήνει μια πικρα βεβαια αλλα καλυτερα πικρα απο απωθημενο.