αμα εισαι ασχημοσ για να γιενεισ γοητευτικοσ θελει εμπειριεσ αλλιωσ δε γινεται
Printable View
αμα εισαι ασχημοσ για να γιενεισ γοητευτικοσ θελει εμπειριεσ αλλιωσ δε γινεται
αμα εισαι ομορφη και πασ σε πολη να προσεξεισ μη μπλεξεισ πουθενα μονο αυτο προσεχε κατα τα αλλα κανε οτι θεσ
Εντάξει για όλους θα υπάρχει κάποιος όπως κι αν είναι!!!
Εγώ αυτο που θέλω να πω είναι ότι αν δεν μου αρέσει ο άλλος πραγματικά με απωθεί
Και οπως εχω ξανα αναφερει δεν θελω να ειναι μοντελο.
Οσο αφορα την γοητια για εμένα δεν ειναι επίκτητο χαρακτηριστικο ,τουλάχιστον σχετικά με την εμφάνιση!
εγω δε στο λεω γιατι το παιζω παπασ και με νοιαζει το καλο σου
απλα σου λεω οτι η ζωη σου θα δυσκολεψει αρκετα αμα μπλεξεισ
και πρεπει να αντεχεισ αυτη τη ζωη δε φτανει να θεσ να τη ζησεισ μονο
σκεψου το αν εισαι επιρεπησ σαν προσωπικοτητα αστο για μετα τα 25 να ωριμασεισ λιγο
γιατι σε καποια πραγματα η ζωη ειναι πιο δυσκολη σε αυτουσ ετσι νομιζω εγω δε ξερω φανταζομαι
καλα πανε σε πολη και τα ξανασυζηταμε αν εισαι επιρεπησ και θεσ να βγαλεισ λεφτα
και δεν ξερω εγω τι αλλο να δεισ ποσο ευκολα μπλεκεισ ουτε που θα το καταλαβεισ
τελοσ παντων δικια σου ειναι η ζωη κανε οτι θεσ απλα να ξερεισ οτι αμα μπλεξεισ το επιπεδο ζωησ γινεται πιο δυσκολο
και δεν το αντεχουν ολοι αυτο ηθελ να σου πω εγω να ξερεισ για να αποφασισεισ αν και οταν θα ερθει εκεινη η ωρα
εχω δει εγω κατι ευαισθητεσ να ειναι στην πραγματικοτητα σκληρεσ
γι αυτο λεμε οτι κανεισ μετα τα 25 να καταλαβεισ πρωτα τι μπορεισ να κανεισ απο τισ ευκαιριεσ που θα σου δοθουν
η να μαθεισ που ειναι οι ευκαιριεσ που ζητασ τωρα στα λεω γενικα αλλα στην ουσια να μαθεισ να κινεισαι
ναι γιατι βρηκανα ενα αντρα που τισ βοηθησε και βγαλαν τον εαυτο τουσ
γι αυτο λεμε να πασ σε πολη να γνωρισεισ ατομα να κανεισ παρεεσ να κανεισ μαλακιεσ να δεισ αν σε αρεσουνε και μετα συζηταμε
να δεισ τα καλα παιδια να δεισ τα κακα τουσ κοιμισμενουσ τουσ ξυπνιουσ τουσ κυριλε τουσ βλαχουσ
να τουσ δει ολουσ να τουσ καταλαβεισ και μετα συζηταμε
σε μια φοιτητοπαρεα υπαρχουν ολοι αυτοι