Η διάθεση μου έχει βελτιωθεί ελαφριά, οι ψυχαναγκασμοί μου όμως έχουν επιδεινωθεί. Αν γράφω εδώ ελέγχω για ώρες αν το έχω γράψει σωστά και στο σπίτι όλη μέρα ελέγχω τους τενεκέδες και τις πόρτες... Εσύ είσαι καλύτερα cc μου;
Printable View
Η διάθεση μου έχει βελτιωθεί ελαφριά, οι ψυχαναγκασμοί μου όμως έχουν επιδεινωθεί. Αν γράφω εδώ ελέγχω για ώρες αν το έχω γράψει σωστά και στο σπίτι όλη μέρα ελέγχω τους τενεκέδες και τις πόρτες... Εσύ είσαι καλύτερα cc μου;
Μειωσες, αυξησες δοσολογια ? Να το αναφερεις στον γιατρο.
Το παλευω, καθε μερα απο την αρχη, παλεψιμα.
Αύξησα την εσκιταλοπράμη στα 20 mg και παίρνω και ολανζαπίνη (5). Το ανέφερα στον γιατρό και μου είπε πως αντιδρώ γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Μακάρι να είναι έτσι γιατί εδώ και 3 μήνες υποφέρω πραγματικά.
Η αληθεια ειναι οτι θελει χρονο γατε μου, να ρυθμιστει η ουσια στον οργανισμο, υπομονη και επιμονη για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
:)
Σε ευχαριστω πολύ cc. Κι εσένα καλή δύναμη σου εύχομαι.
Ο δικός μου όμως δεν έφυγε πλήρης ημερών κι αυτό μας πονάει ακόμα περισσότερο...61 χρονών ήταν, όσο κι η μαμά μου (ήταν δίδυμοι)...
Δεν μπορώ λοιπόν να πω στον εαυτό μου ότι όλοι φεύγουν για να νιώσω καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο με τη γιαγιά και τον παππού με βοήθησε κάπως αυτή η σκέψη γιατί όντως έφυγαν μεγάλοι...
Σκεφτητε 25 νυχτες για τα ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ.........
(Και τους κουραμπιεδες για οσους τους προτειμανε)
Εγω δεν τα εχω φαει ποτε με σοκολατα ....αν και πριν.λιγες μερες δοκιμασα μακαρονια με σοκολατα ( πρεπει να το δοκιμασετε)....λογικα θα ειναι και τα μελομακαρονα ωραια μου εβαλες ιδεα κυκνεεεε
Ούτε εμένα μου πέρασαν και το βρίσκω ως παρηγοριά!! Όταν περάσουν δεν ξέρω, που θα ανέβω στην ζυγαριά χαχαχα...
Μελομακάρονα με σοκολάτα δεν έχω ξαναδοκιμάσει, αλλά μου αρέσουν πολύ με καρύδια!
(Πετάγομαι κι' εγώ αλλά χάρηκα όταν ανακάλυψα κι' ένα θετικό τώρα που έρχονται Χριστούγεννα!!! Στόλισε σήμερα και η μάνα μου μπας και αλλάξει η διάθεση αλλά χλωμό :ρ)
Για να φτιαξει η διαθεση μου εγω στελνω κουτακια και βοηθειες σε αστεγους ανθρωπους πχ σε οσους εχουν αναγκη ρουχα φαγητο χρηματα για τα φαρμακα τους σε ηλικιωμενους αλλα και σε φιλωζωικες οργανωσεις....δεν ειναι νγκη να δωσεις πολλα χρηματα και να πας τα σκυλακια βολτ η να συζητησεις με τους ηλικιωμενους κρατοντας τους απλα.παρεα σε κανει ν χαμογελας
Οσο για τις ζυγαριες μην ξεχνατε πως δεν ειμαστε πολλα κιλα σε λαθος πλανητη ζουμε!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑγια νυυυυχτα ΣΕΕΕΕΕΕ προσμέεεεενουν ΜΜΜΜΜΜΜΕΕΕ χαράαα οι χρΙΙΙΙΙΙΙστιανοίιιιι ΚΑΙΙΙΙ μεεεεε ππιιιιιιιιιιστη αααααανυμνουυυυνε ΤΟΟΟΟΟ
Θεοοοοοοοοοο δοξξοοοοοολογουυυυνε..