μην αγχωνεσαι..δεν θα εισαι εκει!..
Printable View
Εμεις εχουμε ενα παπα στο λυκειο μου που με.εχει πεταξει εξω απειρες φορες!!!!
Στοχος μου :να του βγαλω την πιστη ( noumac εαν θες βοηθεια καλοδεχουμενος)
Ρεα, εγραψες για ακομη μια φορα με το απαιχτο χιουμορ σου !!!
νουμακ, ο ηλιος μας ειναι ενα σπανιος μικρος λευκός νανος που γεννηθηκε πριν 4,5 δις έτη και θα ζήσει αλλα 4,5 δις ετη. ειναι σπάνιος γιατι ενω οι περισσοτεροι ηλιοι ειναι ζευγαρια που χορευουν σε τροχια μεταξυ τους , ο δικός μας ειναι απο τους λίγους που είναι μονος του... και χαρις αυτην την μοναξια του γεννηθηκε όλη αυτη η ζωη...γιατι αν ειχε ταιρι η γη θα ηταν μια πυρινη μπαλλα. με λιγα λόγια ...αυτος ο μεσηλικας εργένης...δεν γεννηθηκε ακριβως στις 25 δεκεμβρίου..γιατι πριν 4,5 δις χρόνια ο χρόνος ήταν διαφορετικος η μερα και η νυχτα δεν υπήρχαν όπως την γνωρίζουμε, ουτε οι εποχες..
αρα τα ηλιουγεννα ειναι αδυνατον να εχουν ακρινη ημερομηνια γεννησης!..εκτος αν εννοεις καποιον αλλον ήλιο ...πάντως ο δικος μας δεν γιορταζετα με κανενα μα κανενα τρόπο, τωρα αν εσυ γουσταρεις να το γιορτασεις και επελεξες την συγκεκριμενη μερα οκ ... δικαίωμα σου και σεβαστο...ακομα περισσοτερα μελλομακαρονα για μενα!!... θα τα γιορτασω και εγω! ;)
Noumac, εχεις φάει ένα κόλλημα με τη θρησκεία, σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλον στον φόρουμ. Θα έλεγα οτι σου έχει γίνει εμμονή. Το νεκροταφείο είναι χώρος ταφής για όλους, δεν είναι κανένα συγκεκριμένο θρησκευτικό ίδρυμα. Εκεί θα βρεις εβραίους, ιεχωβάδες, μουσουλμάνους, χριστιανούς, άθεους...όλους. Όλοι πεθαίνουν, ξέρεις, όχι μόνο οι χριστιανοί. Και βέβαια μπορείς να κάνεις πολιτική κηδεία ή να πεις να μην σου βάλουν σταυρό στο μνήμα. Οι τάφοι π.χ. των εβραίων και των ιεχωβάδων δεν έχουν σταυρούς. . Και βέβαια μπορείς να παραγγείλεις να σε κάψουν, άμα έχεις να πληρώσεις τα έξοδα, που είναι πολύ περισσότερα της ταφής. Αλλά έχω και μια απορία: Αφού δεν πιστεύεις σε μετα θάνατον ζωή, τί σε νοιάζει τί θα κάνουν το νεκρό σώμα σου; Θα είσαι εκεί να βλέπεις;
ρεα μου από αρχαιοτατων χρονων γιορταζοταν αυτή η ημερομηνια 25 δεκεμβριου συμφωνα με το νέο ημερολογιο ΚΑΙ για την γεννηση του ηλιου οπου κάθε χρονο νικαει το σκοταδι και αναγεννιέται καθως μετα από 3 μερες στασιμότητας κινειτε 1 μοιρα βορεια και αρχιζει να μεγαλωνει η μερα... φυσικα τα χριστιανα και άλλες θρησκείες παλιες και νεες το εκλεψαν... πχ ως γνωστον ο ιησους αυτόν που αποκαλουν χριστο γεννηθηκε φθινωπορο τελη σεπτεμβριου το πιο πιθανον και όμως τον γιορταζουν εκεινη την σημαντικη ημερα
δες και το βιντεακι πολύ ενδιαφερον από zeitgeist
https://www.youtube.com/watch?v=RVrB5nbEd0k
φιλτατη κασσανδρα η αποδομησει των θρησκειων είναι ένα από τα χομπυ μου.. ε πρεπει να χουμε και κανα χομπυ...
δεν ηξερα ότι μπορεις να χεις πολιτικη κηδεια... ενδιαφερον.. παραυτα προτιμω το καψιμο
ποιος σου ειπε ότι δεν πιστευω στην ζωη μετα θανατον? φυσικα καμια σχεση με τις μπουρδες των θρησκειων.. τωρα για το αν η ατομικη συνειδηση εξακολουθεί να υφίσταται δεν το ξερω μακαρι θα λεγα... ειμαστε κομματι του συμπαντος και εκει θα επιστρεψουμε... εστω και σαν αστροσκονη
η φραση αυτη σκαβε βαθυα κατω ειναι η πηγη κλπ ειναι καπως δυσνοητη αλλα νομιζω οτι ενοει οτι ο ανθρωπος αναλωγα με το αν κατι το χαρακτηρισει καλο η κακο ενεργει κ αναλωγα..
πχ μπορει καπιος σε μια ντουλαπα να φανταζετε οτι μεσα υπαρχει ενα ζομπι η να φανταζετε οτι μεσα υπαρχει ενας αγγελος εγω πιστευω οτι κατι τετιο ενοει.
συγκεκριμενο ότι αφορα την αποδομηση των θρησκειων?? ουυ πολλααα
αν σε ότι αφορα την μετα θανατον ζωη.. εχω μια θεωρια.. δεν την ειχα πριν την σχιζο αλλα μετα από οσα βιωσα φανταστικα η μη ναι ναι εχω μια θεωρια
εχεις ακουσει πχ.. από που αντλουσε τις γνωσεις του ο νικολα τεσλα? συμφωνα παντα με τα λεγομενα του
Για πες... αν δεν σου είναι κόπος.
συμφωνα λοιπον με τον τεσλα αλλα και πολλους πολλου αλλους υπαρχει ένα ''πεδιο'' για μερικους, ακασικα αρχεια κατά αλλους μεσα στην οποια υπαρχει η συμπαντικη μνημη της γης...!!! οποιοσδηποτε μπορει να εχει προσβαση σε αυτά τα ''αρχεια'' ενας από αυτους ηταν ο νικολα τεσλα οπου συμφωνα με αυτόν ολες του οι γνωσεις πηγαζαν από εκει....
σε αυτά τα ''αρχεια'' η ''πεδια'' πολλοι πιστεουν και εγω πλεον ενας από αυτους υπαρχει το αποτύπωμα του καθενος ενός από εμας.. η λεγομενη αστρικη μας προβολη για μερικους ή πνευματικο μας σωμα κατά αλλους και κατεμε...
η συνηδειτοτητα του κάθε ανθρωπου διακαως ζηταει την επανασυνδεση της με το πνευματικο του αυτό σωμα και αυτό επιτυγχάνεται μετα τον θανατο...
καποιοι εχουν καταφερει και κανει επαφη με την αστρικη τους προβολη οντας εν ζωη...(βλεπε τεσλα)
τωρα το ερωτημα ειναι κρατας την πνευματικη σου υποσταση όπως ειναι η γινεσαι ένα κομματι του ολου...ε?