Originally Posted by
Twinkle
Law, καταλαβαίνω πάάάρα πολύ ότι νιώθεις προδωμένη και ότι σε κυνηγάνε όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα. Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις όμως να δεις τον εαυτό σου. Αφού είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορείς προς το παρόν τουλάχιστον να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, προσπάθησε να περιορίσεις το πόσο πολύ τα σκέφτεσαι όλα αυτά και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τις σκέψεις σου. Ο διαλογισμός βοηθάει πολύ, αν σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν και στο youtube βιντεάκια που σε βοηθούν να ηρεμήσεις και να νιώσεις καλύτερα. Πραγματικά βοηθάνε. Και νομίζω ότι καλύτερα να μην κάνεις καμία άλλη κίνηση, τουλάχιστον για ένα διάστημα. Και αυτό για τους εξής λόγους: 1) κρίνοντας από τη συμπεριφορά του, η όποια δική σου κίνηση μάλλον θα του φανεί ως πίεση και μπορεί να σου μιλήσει ακόμα χειρότερα, κάτι που θα σε πληγώσει ακόμα περισσότερο. (2) Άσε λίγο τα πράγματα να ηρεμήσουν. Με το να μην έχεις καθόλου επαφή μαζί του, υπάρχει περίπτωση και να αρχίσεις να του λείπεις κάποια στιγμή, αφού ηρεμήσει από το "πόσο καλά περνάω μόνος μου" (δήθεν). (3) Θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις κι εσύ και να δεις τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα. Είναι το λεγόμενο "no contact rule" (και γι'αυτό υπάρχουν επίσης πάρα πολλά που μπορείς να διαβάσεις online και να δεις για το πώς μπορεί να βοηθήσει). Τέλος, νομίζω ότι τελικά τις απαντήσεις τις ξέρουμε κατά βάθος ή μπορεί να τις βρούμε όταν σκεφτούμε πιο ψύχραιμα και ξεκάθαρα. Και δεν μιλάω για απαντήσεις σχετικά με γεγονότα που μπορεί να έχουν συμβεί κι εμείς να μην τα ξέρουμε, αλλά απαντήσεις σε σχέση με τον χαρακτήρα του άλλου. Το θέμα στην πραγματικότητα, νομίζω, δεν είναι τι του είπε κάποιος για σένα και αν έχει παίξει ρόλο αυτή η φίλη σου. Το κυριότερο είναι το πώς αυτός τα διαχειρίστηκε όλα αυτά κι αυτό είναι θέμα χαρακτήρα.