Originally Posted by
Macgyver
Ναι , τοχω , τοχω , τοοχω , τοοοοοοοοοοχω , τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοωχω , ωωπ , το πιστεψα τωρα !!!!εχεις δικιο , αμα τον κολακευεις , πεφτει ξερος , το φαι του ειναι η κολακεια , ιδιως απο μενα , που ξερει οτι τον εχω στην μπουκα , χαζος δεν ειναι , αλλα θα γινω πειστικος αυτη την φορα , ειμαι καλος ηθοποιος αμα θελω !! δεν θελω να παρω πολλα , κατι ψιλα ( γι αυτον , για μενα οχι !!! ) , ελα μωρε , λεφτα ειναι , τι τωρα τι μετα !!
Κατσε να δουμε τι θα τα κανω ομως , ενα τζιπακι ντιζελ θελω Χ1 , εχω ομως τα χρηματα , ενα νεο σκουτερ , ταχω κι αυτα , διελυσα πληρως το παλιο σε προσφατη στουκα . Ταξιδι εχω να παω ................σαν κι αυτον ειμαι τελικα , να μην χαλασω τα δικα μου........ .. Παντως μια μοτο ακομη , θα την επαιρνα , αλλα κι αλλη ? αφου εχω 3 μωρε , αλλα αλλο πραμα η καινουρια , το σπιτι μου θελει κατι επισκευες ............μικρες ομως ...το πεζοδρομιο θελει φτιαξιμο .......να παρω μια εντουρο .........με ποιον θα παω .........ολοι παντρεμενοι ειναι ............... η .εχουν την μεση τους ................σκαφακι ......μπελαλιδικο ειναι , ειχα ...................καιει κι ολας ...........οχι ιστιοφορο , πολυ βαρετο .......................ασε θα σκεφτω ......θα τα καβατζωσω μου φαινεται .