φλερ οταν μπορεσεις στειλε ενα μυνημα ..ανυσηχω!!!
Printable View
φλερ οταν μπορεσεις στειλε ενα μυνημα ..ανυσηχω!!!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης -συκοφαντική δυσφήμιση.
Ξανατόλμα τώρα εσύ να ξανααντιμιλήσεις στο επόμενο Fake Δελφίνι...Ο Φασισμός έχει ήδη επιβληθεί..
Η Δίωξη ούτε καν ασχολείται με τέτοια θέματα και ποτέ δεν βρίσκεις το δίκιο σου..
Μόνο αν υπάρχει οικονομική απάτη ασχολείται η Δίωξη ή αν υπάρχουν απειλές κατά της Ζωής.
Σου τα λέω όπως είναι γιατί τα ξέρω...
Τώρα αν είναι λάθος το σβήσιμο του Thread της Fleur,μακάρι...
Αλλά δεν σβήνεται ένα Thread τυχαία...Τόσους μήνες που είμαστε εδώ ποτέ δεν είχε γίνει...
Αλλά ας περιμένουμε μέχρι το βράδυ μήπως και κάποιοι κατάλαβαν την μαλακία τους...
εγω πιστευω οτι φταινε τα κουτσομπολια εγω γιατι ειμαι ηρεμοσ γιατι δε ξερω τα κουτσομπολια
ΑΚΡΙΒΩΣ!Ότι θέλουν κάνουν!
To Δελφίνι έχει ανοίξει μέσα σε 3 χρόνια ... 205 Threads!Από κει και πέρα τι να συζητάμε???Φως Φανάρι!
Πήγαινε στο Sxeseis.gr να γελάσεις!Εκεί στα 100 Profiles τα 92 είναι Fake!
Εκεί παίζουν άλλα κόλπα!Pay συνδρομές κι έτσι!
Βρώμα και Δυσωδία παντού!Σε όλες τις εκφάνσεις της Ζωής υπάρχει αλητεία!
Εγώ από το Forum εμπιστεύομαι για Real μόνο όσους/όσες έχω μιλήσει ή έχω τεστάρει επανειλημμένα πως είναι ΟΚ.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι δυνητικά Fake!
Εγώ ένα έχω να πω γιατί δεν είμαι καλά και δεν μπορώ να συνεχίσω τη συζήτηση, θέλω να ξαπλώσω για λίγο: κανονίστε όταν ξυπνήσω να μην υπάρχει πια το φόρουμ...εγώ δεν θέλω να πάω αλλού, θέλω να μείνω εδώ που έχω αναπτύξει σχέσεις με κάποια μέλη...
Ευχαριστώ!
Εγώ Ψάχνω για το επόμενο στέκι ήδη...
Είναι προφανές πως μας κοροιδεύουν...
Αλλά αν είναι αν φύγω μόνος μου,δε λέει...
Παω να φαω μπας και ηρεμησω γιατι τα νευρα μου δεν ειναι και πολυ καλα!!!
ναι παιδια το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να ηρεμισουμε και να περιμενουμε, εστειλα μειλ και ελπίζω οτι συντομα θα απαντηθει! ολα καλα θα πάνε παιδια, υπομονη και ψυχραιμία!
με το να επιμενεις χωρις να εχεις δικιο ετσι δινεις ποντους σε αυτον που εχει δικιο..
αυτο ηταν θεμα σα να απευθυνεται σε γιατρους που εδω δεν υπαρχουν απορω πως δε το εχετε καταλαβει ακομα...
αν εχεις δικιο δε χρειαζεται να ανυσιχεις για τιποτα στο επομενο γυρο αυτο θα φανει αν δε φανει τωρα η ζωη ενας τροχος ειναι...