Και ειρωνικός και αναιδής....
Printable View
εσεισ οι σπουδαγμενοι και οι επιπεδατοι το παιρνετε ετσι εγω μια χαρα ειμαι
Why, νιωθεις ασχημα που δεν εχεις κανει σεξ (σου απαντησα σε αυτο το ζητημα οτι ειναι καθαρα προσωπικο και δεν μπαινει συγκεκριμενος χρονος) και που δεν εχεις κανει κατι με μια πολυ ομορφη ( εχεις εμμονη ), οσες προτασεις εχουμε κανει δεν δινεις σημασια ή κρατας μονο καποιες αρνητικες με αποτελεσμα να γυριζουν τα θεματα σε ειρωνικους τονους.
Ολοι εχουμε τα απωθημενα μας αλλά αν ειναι να αρχισουμε να συγκρινομαστε μεταξυ μας για τα προσοντα, τα πτυχια, τους κοιλιακους ή μεγεθους στηθους οι γυναικες τοτε εχουμε επιστρεψει στην εφηβικη ηλικεια οπου προσδιοριζομαστε μονον απο τον απεναντι.
Δεν λες, οτι ασχολουμαι ολη μερα με την εμφανιση μου με αποτελεσμα να μην νιωθω χαρα, λες, 1.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΟΜΟΡΦΗ 2.ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ για να με προσεξει μια ομορφη, και για τα δυο αυτα πρεπει να αφησεις το πληκτρολογιο και να ζησεις.
Δεν σχολιασα ποσο καθεσαι, αν διαβασεις προσεκτικα τι σου εχω γραψει, οι απαντησεις ειναι εκει.
Για ακομη μια φορα, απαντας με ερωτηση " Να μην στοχεύω στις εμφανίσιμες? "
Προσωπικα ο,τι ειχα να πω επι του θεματος βρισκεται στα ποστ μου στο thread σου.
Καλες γιορτες με υγεια.
εγω αυτουνου με τιποτα χωρια που δεν μπορω δε γινεται λογω φατσασ
εγω εχω αλλη ιστορια και δε γινεται με τιποτα
παει ο καιροσ που εκτιμουσα τισ γυναικεσ αυτα κοπηκανε δεν εκτιμαω καμια σασ και πολυ καλα κανω
κοιταξε κουκλα καθενασ αναλογα τι εχει περασει ετσι αγαπαει εσυ αγαπασ ρομαντικα με παραμυθακια και πριγκιπεσ
κι εγω αγαπαω βιτριολικα με δηλητηριο λιγεσ μπορουν να τα αντεξουν αυτο για την ακριβεια
καμια απο οσεσ ξερω αλλα δε θα κατσω να σκασω κι ολα η ζωη με εκανε ετσι
Α, εσύ εξακολουθείς να μένεις κολλημένος εκεί...γίνε πρώτα άνθρωπος που δεν εύχεται το κακό των άλλων ακόμα και το θάνατο της ίδιας του της μάνας προκειμένου να ωφεληθεί ο ίδιος και τα ξαναλέμε...αλλιώς μείνε στα χάλια που είσαι, ελπίζω μόνο να μην βρεθεί καμιά στο δρόμο σου με τόση κακία που έχεις μέσα σου...
Ciao!