MandyBaby έχουμε ΣΚΠ τώρα?Κοίταξε μη σε στείλω για Οσφυονωτιαία Παρακέντηση κατευθείαν!!Κάτσε καλά!!!
Εγώ παλιά είχα ένα πράγμα να περπατάει κάτω από την πατούσα μου για 10 μέρες..Απίστευτο πράγμα.Έφυγε μόνο του.
Δεν νομίζω πως είναι κάτι πάντως.
Printable View
MandyBaby έχουμε ΣΚΠ τώρα?Κοίταξε μη σε στείλω για Οσφυονωτιαία Παρακέντηση κατευθείαν!!Κάτσε καλά!!!
Εγώ παλιά είχα ένα πράγμα να περπατάει κάτω από την πατούσα μου για 10 μέρες..Απίστευτο πράγμα.Έφυγε μόνο του.
Δεν νομίζω πως είναι κάτι πάντως.
γυρισε ο ασωτος ??? ... να σφαξουμε τον μοσχο τον σιτευτο
και εγω τα εγκατεστησα πριν μηνες ..αυτοματα απο εδω ..δεν χρειαστηκε να κανω κατι .... να δεις καποια βλακεια θα χω κανει πάλι.. τεσπα ξεκουραστηκες καθολου?..θα κοιταξω τα ποστ να σου πω...
Ναι απλά έκανα κάτι Update στο PC μου και ξαναεγκατέστησα κάποια προγράμματα...
Και με έπιασε η τελειομανία μου και δεν τελείωνα με τίποτα...
Ξεκουράστηκα λιγάκι είναι η αλήθεια,αύριο είμαστε ανοιχτά στο μαγαζί...Θα έρθω για κανά 3ωρο και πολύ είναι...
Εντωμεταξύ σήμερα μου ήρθαν 2 πελάτες!Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων!Αφού ήμουν που ήμουν μαγαζί,τους έφτιαξα!
Αμαρτωλός Full!!!
Σταυροοοο....που εισαι??????? :( εγω το εχω το μυρμιγκιασμα 2-3 εβδομαδες...οχι συνεχεια βεβαια!!! Ασε τα εχω παιξει..
χαχαχα... καμια λογικη!!
οχι μαμη μου εσυ!.. οι πελατες του σταυρου μας... ναι τωρα θα εισαι δικαιωματικα γκρινιαρα και κατσουφα κτλ κτλ
Μαντι αυτο ειναι καινουργιο μαλλον;ρε τι σκπ συνελθε 1ον εχεις βαρος λογο εγκυμοσυνης τι κολοκυθια ειναι αυτα.και γω μου χε κολλησει το καλοκαιρι για αυτο το τραβηγμα στην πλατη και πληρωνα αδρα παλι γιατρους για να μου πουν οτι δεν εχω σκπ.λοιπον ειται το θες ειται οχι δεν εχεις τιποτα.σου γραψα στο αλλο θεμα αισθανομαι σα να εχω δεσμιδοσεις μερικες φορες στη γλωσσα τι σκατα ειναι τουτο παλι.