ασχετο:κατι πρεπει να κανουμε με αυτον τον μισογυνισμο σου καποια στιγμη ε?
Printable View
ασχετο:κατι πρεπει να κανουμε με αυτον τον μισογυνισμο σου καποια στιγμη ε?
παλια ηταν θαυμασμοσ τωρα μου την εδωσε γι αυτο πρωτον και δευτερον το μισοσ ειναι μιση αγαπη αν θεσ να μαθεισ
για σενα .. θα προτεινα, να βρεις τροπο να εμπιστευθεις τον γιατρο σου... ψαξτο και με αλλους γιατρους, μην αφηνεσαι σε αυτην την κολαση..δεν φτανουν μονο τα φαρμακα..αν θες να γινεις καλα , πρεπει να πιστεψεις σε αυτο και εσυ και να κανεις οοοτι χρειαζεται για να το καταφερεις!!... ψαξου - ψαξε ψαξτο...
δεν εχεις λογο ουτε να μισεις ούτε να αγαπας οοολες τις γυναικες... εδω μεσα ειμαστε ολη μερα μαζί σου... γιατι μας ξεχωριζεις απο τους αντρες? το ιδιο δεν ποναμε? το ιδιο δεν αγαπάμε? το ιδιο δεν πληγωνόμαστε? ειμαστε ενα ...αντρες και γυναικες ελις !! σε καποια ανατομικα σημεια διαφερουμε μονο!
κοιταξε ρεα για να καταλαβαινομαστε καπωσ εγω παιρνω βαρια φαρμακα δεν παιρνω καραμελεσ πρωτον
και δευτερον ειχα πολυ δυσκολα πραγματα ωσ ασθενησ μη σου πω και αξεπεραστα και χαρησ στην αγωγη
την οποια παιρνω ευλαβικα αλλιωσ δε θα μιλουσαμε τωρα και ενιοτε παω και στη δουλεια
δεκα χρονια μη νομιζεισ κανω οτι μπορω εγω ειμαι τρελλοσ εσυ απλα εχεισ πεσμενη διαθεση
πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο εγω εχω ζησει πολλα χρονια με καταθλιψη και αγχοσ χωρισ φαρμακα εσυ εισαι ακομα σε αυτο το σταδιο
εγω εχω φτασει σε σημεια καλησ τρελλασ πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο εγω ειμαι βαρια περιπτωση κι εσυ εισαι λαιτ και δε με καταλαβαινεισ καθολου και αντε παλια την ειχα την απαιτηση να με καταλαβεισ τωρα δεν την εχω καθολου
και να σου πω και κατι ρεα μου εγω σε γυναικα ποτε δεν ειπα οτι ειναι ομορφη ολεσ το καταλαβανε πωσ
θα σου εξηγησω βλεπω την ομορφια σασ απο μικροσ και κανω βλακειεσ συνεχεια τωρα καλο ειναι αυτο κακο ειναι δεν ξερω ετσι ειμαι οποτε
τωρα που τρελαθηκα κι ολα νομιζω κερδισα το δικαιωμα να λεω τουλαχιστον οτι θελω και νομιζω το κερδισα αυτο
γιατι τρελαθηκα και αυτη ειναι η τιμη μου οτι ειμαι τρελλοσ αρα μπορω να λεω οτι θελω αυτο ειναι τιμη για μενα
δεν λεω τα ιδια με κανενα λεω τα δικα μου κι αυτο ειναι το παρασημο μου απο τη ζωη και η τρελλα μου
αμα φυγω η αμα γινει οτιδηποτε τουλαχιστον να θυμασται οτι δεν ελεγα ποτε τα ιδια αυτη ειναι η τρελλα μου ετσι ειμαι
γι αυτο παιρνω φαρμακα εγω το θεωρω τιμη για μενα που το κανω αυτο και σεισ με λετε τρελλο
τιμη μου και καμαρι μου σε πληροφορω
Εγω σε καταλαβαινω elis γιατι καπως ετσι ειναι και ο ανιψιος μου δυσκολη περιπτωση και καλα εγω τα κουτσοκαταφερα στην ζωη μου εκανα και πεντε πραγματα το παιδι ομως τι θα κανει? Γι αυτο ξαι προτιμω αυτο το φορουμ που αφορα ψυχωσεις και οχι το φορουμ της διπολικης
ki egv kati katafera sth zvh moy egina πρεζακι νομιζω καλα τα πηγα μεχρο τωρα
οκ ελις ..εσυ είσαι ο πιο άρρωστος ανθρωπος του κοσμου και εγω εχω πεσμενη διαθεση επειδη σήμερα δεν με ειπε κανεις ομορφοεξυπνη ! ..ευχαριστημενος τωρα?
ξερεισ τι ζωη ζουν τα πρεζακια κατσε να σου πω πρωτον εχουν απειρα προβληματα υγειασ
περα απο αυτο οι γιατροι τουσ γραφουν στα αρχιδια τουσ περα απο αυτο επειδη ειναι πρεζακια
ολοι νομιζουν οτι θα τουσ πειραξουν περα απο αυτο πεταγεται ο καθε μαλακασ οταν του τι δωσει και τουσ λεει μαλακιεσ
περα απο αυτο μετα απο ενα σημειο δεν τουσ πιανει καμια ουσια περα απο αυτο αμα νευριασει κανενασ μαζι μου
παει να με σκοτωσει κατα τα αλλα ομωσ ζω μια ηρεμη και φυσιολογικη ζωη
Δεν ισχύει όμως για όλες αυτό. Σίγουρα πάντως εδώ μέσα δεν υπάρχουν πολλές κοπέλες με αυτό το σκεπτικό, έτσι πιστεύω τουλάχιστον αν και είμαι νέο μέλος.
Όλοι έχουμε πληγωθεί από διάφορες καταστάσεις, αυτό πιστεύω ότι εννοεί η rea, καταστάσεις επώδυνες για όλους μας, ασχέτως φύλου και ηλικίας.
Και κάτι άσχετο, δεν είσαι τρελός. Για μένα πάντως δεν υπάρχει αυτός ο χαρακτηρισμός με την κυριολεκτική του σημασία, θέλω να πω ότι αποφεύγω να τον χρησιμοποιώ - για κάποιον άλλον, εσένα πχ, είναι τιμή. Αλλά αφού είναι έτσι, γιατί θέλεις να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση και γιατί σε έχει κουράσει; Οπότε και λογική και αυτοσυνειδησία διαθέτεις. Υπάρχουν πληγωμένοι και κουρασμένοι άνθρωποι, με ψυχολογικές διαταραχές, και εσύ είσαι ένας απ' αυτούς, ένας από εμάς. Και αν πιστεύεις σώνει και ντε ότι είσαι "τρελός", τότε όλοι είμαστε λίγο-πολύ λογικοί τρελοί.
ρεα μου ωραια μου και κοσμογυρισμενη επρεπε να χω πεθανει καμια εκατο φορεσ μεχρι τωρα θα πεθανω ομωσ απο τον καυμο μου να σαι σιγουρη γι αυτο και ουτε φυλακη δε θα προλαβω να παω καληνυχτα απο μενα και φιλια πολλα πρεζακι ειμαι μην περιμενετε και πολλα
ολη μερα ειστε δω μεσα και δε ξεκολατε να χουμε ησυχια
Τρελοί, εδώ μέσα τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κανέναν. Για μένα τρελοί είναι αυτοί που έχουν χάσει τον ειρμό των σκέψεων, που λένε ασυναρτησίες, που δεν έχουν πραγματικό ή λόγικο ερεισμα στα λόγια τους έστω κι αν λένε τον πόνο τους.