Originally Posted by
Gallowdance
Είναι δυνατό νέοι άνθρωποι χωρίς προβλήματα υγείας, αναφερόμενη έστω σε μερικούς γιατί σίγουρα υπάρχουν και οι μη προνομιούχοι (δεν υποτιμώ, σε καμία περίπτωση, τα ψυχολογικά προβλήματα του καθενός), να κάθεστε να μιλάτε για αυτοτραυματισμούς και αυτοκτονικές τάσεις; Μα, είναι κρίμα! Εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι μήπως αποκτήσω πρόβλημα που απειλήσει τη ζωή μου κάποια στιγμή. Μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά υπάρχουν τόσα κίνητρα για να επανακτήσουμε τις (ψυχικές) δυνάμεις μας. Αντί να περιμένετε το "τέλος" , σκεφτείτε τι θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους! Τι δε θα έδινα να είχα μια "φυσιολογική" ζωή χωρίς άγχος, σε αυτή την ένταση τουλάχιστον, τη σχολή μου, ταξίδια, σχέσεις, στα πλαίσια του δυνατού φυσικά. Απελπίζομαι όταν βλέπω υγιείς ανθρώπους (αυτό το λέω και για τον εαυτό μου εξαιρώντας το κινητικό πρόβλημα) να τα βλέπουν όλα τόσο απελπιστικά χάλια!
Πάντως σχετικά με τον elis και σένα Kύκνε, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κόντρα ρε παιδιά; Κακός δεν φαίνεται να είναι ο άνθρωπος, ίσα-ίσα που έχει γράψει και σωστά post, στο thread που άνοιξα εγώ και σε άλλα thread, όσα πρόλαβα να διαβάσω, δεν εντόπισα κάτι κακό σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον. Επειδή είχα συνομιλήσει με άτομο που τη μια απαντούσε και συμβούλευε πιο σωστά από πολλούς "εξυπνάκηδες εκεί έξω" και την επομένη μπορεί να καταριόταν και να ειρωνευόταν την πλάση όλη, είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες αντιδράσεις από μέρους κάποιων ανθρώπων, που όπως φαίνεται μπορεί να μη στάθηκαν τόσο τυχεροί στις σχέσεις τους, σε όλα τα επίπεδα, και να εξωτερικεύουν την οργή τους με αυτό τον τρόπο.