Originally Posted by
boo
καλημερα,
ειμαι κι εγω σε βαρια καταθλιψη απο τον Νοεμβρη..σε καταλαβαινω οτι περνας ζορια για να εφτασες στο σημειο να παρεις φαρμακο ενω προσπαθουσες να το αποφυγεις. μην φοβασαι δεν ειναι κακο ενα χαπι σε καποια δυσκολια που μας ξεπερνα απο το να την αντιμετοπισουμε.ουτως η αλλως ο γιατρος σου πρεπει να ειναι απο τους καλους αφου σου δινει χρονικο οριο για το ποσο θα τα παρεις.
οσο για την εμπειρια μου με τα zoloft..ειναι η καλυτερη.τα ειχα παρει στο παρελθον σε μειζων καταθλιπτικο και μαλιστα σε 1 μηνα τα εφτασα στα 150mg.τα αυξησαμε πολυ γρηγορα γιατι τα συμπτωματα μου ηταν ακρως επικυνδυνα για τη ζωη μου..δεν ειχα καμια παρενεργεια, μη κοιτας τι γραφουν οι οδηγιες θα τρελαθεις.το μονο αρνητικο ειναι οτι στον 1 μηνα που τα πηρα εκανα υπομανια και τα κοψαμε για να μην κανω μανια.αλλα και στην υπομανια καλα περασα.ανεβασμενη διαθεση, ευφορια, ορεξη για πολλα πραγματα κλπ. βεβαια εγω ειμαι και διπολικη, και ηταν λιγο αναμενομενο με την υπολοιπη αγωγη που επαιρνα να κανω υπομανια.
αλλαξα 2 αντικαταθλιπτικα, δε με πιασανε, αυτο εκανε τη δουλεια του σε 1 μηνα.βεβαια η ποσοτητα ηταν μεγαλη, 150mg.
μην επαναπαυτεις ομως μονο στα χαπια οσο καλα και να ειναι.κατευναζουν τα συμπτωματα οσο γινεται αλλα η ριζα του κακου μενει εκει αλυτη.πηγαινε στον ψυχολογο σου και συνεχισε τη ψυχοθεραπεια σου.
αντε σου ευχομαι τα καλυτερα