το πρωτο φυσικα αφου οι σπασικλοεξυπνοι καπια στιγμη θα μεινουν απο βενιζινη χαχα...
Printable View
Ενταξει εξυπνοσ δεν εισαι κ πολυ συμφωνα με το αικιου αλλα εχεισ καλη πληροφορηση αρχιζω λοιπον τισ ερωτησεισ
Τι ειναι αυτο το χαιμπριντ αξεσσ τησ κοσμοτε που ειναι καινουριο εξηγησε μου πωσ λειτουργει αυτο κ μετα παμε στα ευρωπαικα επιτευγματα πρωτα λεω να μαθω για τα δικα μασ κ σιγα σιγα να μαθουμε για ολο τον κοσμο ωραια θεματα ανοιγεισ να ξερεισ
Επισησ εγω εχω ενα ταμπλετακι που το συνεδεσα με την γκοογκλ κ τ δινω εντολεσ κ τα κανει αυτο ειναι τεχνητη νοημοσυνη η ειναι ιδεα μου να συζητησουμε πρωτα αυτα που ναι απλα κι αμα θεσ παμε παρακατω να μαθω κι εγω γτ αυτα ειναι απλα πλεον
Σκέψου σου λένε μετά...
Δες εδώ ρε, κατάντια...
Σοβαρευτείτε λίγο μεγάλοι άνθρωποι...
Κλέφτες οξυγόνου....
Εγω αληθεια λεω αν βαλεισ την εφαρμογη τησ γκουγκλ στο ταμπλετακι μετα πεταει αμα μαθεισ ν τ δουλευεισ δεν κανω πλακα οποιοσ θελει να τ δειξω πωσ γινεται το κουμπι ειναι αν μπαινει η εφαρμογη εμενα μπηκε οποτε τωρα ειναι ετσι πωσ σ λεω τ μιλαω κ δινω εντολεσ συγκεκριμενα πραγματα ασ το δοκιμασει ενασ να μασ πει αν μπαινει μετα πεταει το ταμπλετακι
Επισησ να σ πω οτι το δικο μου ειναι τουρμπο χ δεν ειναι μαρκα κ το σεταρισα βγηκε καλο κι οποιοσ δε πιστευει το κανα κ στο κινητο
Δε σπαμαρω καθολου αυτη ειναι η αληθεια ολοι εχετε σμαρτφοουν κ δε ξερετε να τα λειτουργησετε με φαινεται αυτα που λεω ειναι αναλογα τι δυνατοτητεσ εχει το ταμπλετ αναλογα αμα παρω αλλο ακριβο θα χει αλλεσ δυνατοτητεσ
Ο αλλοσ ειχε σμαρτφοουν και ειχε μεσα εφαρμογη για τζιπιεσ κ δεν ηξερε να το δουλεψει κατεβασε την εφαρμογη κ το χε αδουλευτο κ του χρειαζοταν κ δε ρωτουσε
rea, δεν διαφωνώ, αλλά οκ, δεν συνηθίζω να τρολλάρω σε φόρουμ....
Το τρολλ έχει αξία εκτός pc χαχα :p
Κάφρος :-P
τα τρολ πουθενα δεν εχουν αξια φιλε μου...χαιρομαι που συμφωνουμε :)
Υπάρχουν 9 διαφορετικά "IQ"... http://fundersandfounders.com/9-types-of-intelligence/
Υπάρχει η θεωρία των 3 εγκεφάλων - Reptilian Brain (survival κλπ), Limbic Brain (emotional or feeling brain), Neocortex (rational or thinking brain).
Πιστεύω πως οι κατηγορίες MBTI θα σου δώσουν να καταλάβεις καλύτερα περί σκέψης... Μην πας τόσο βιολογικά/νευρολογικά κλπ... http://www.16personalities.com/
Σου προτείνω το βιβλίο: 50 Psychology Classics.
οταν δε περιμενεις επιβεβαιωση σου ερχεται στο πολαπλασιο ενω οταν σε ενδιαφερει πολυ κατι το πιο πιθανο ειναι να μη σου ερθει τιποτα.
αλλα εγω μπορω να στο πω αλλιως..
εσυ πιστευεις οτι θα μπορουσε να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η τηλεκινηση που για αυτο το λογο επειδη σε ενδιεφερε πολυ θα μπορουσες κ να τη κανεις ενα πραγμα υπαρκτο?
στη πραξη ειναι πολυ δυσκολο να σε ενδιαφερει κατι τοσο πολυ πρεπει να σου εχει γινει βιωμα να ασχολησαι φοβερα με αυτο κ να πιστευεις πολυ στην υπαρξη του...
για παραδειγμα εχω ασχοληθει καπως με ολα αυτα που λες αλλα προσεξε οτι κατεβαλα αρκετη προσπαθεια για να τα κατανοησω αφου με ενδιεφεραν μεν αλλα οχι τοσο πολυ για να τα υλοποιησω.. δηλαδη μου ειχε τυχει καποτε να ακουσω καπιον γνωστο για ολα αυτα που ειχε ασχοληθει με ολα αυτα κ τον ξερει σχεδον ολος ο κοσμος κ επειδη με βοηθησε να πιστεψω οτι γινονται αυτο εκανε τη διαφορα...
αλλα αυτο θα πρεπει να το πιστευεις απο μονος σου αν πιστευεις κατι υπαρχει κ αν δε πιστευεις κατι δεν υπαρχει...
η φυση παντως δινει τη δυναμη μονο σε αυτον που ενα πραγμα του εχει γινει βιωμα κ δε το λεει ετσι επιπολαια για να κανει αισθηση η ακομα κ να το σατιρισει..
επειδη οταν ενα πραγμα σου γινεται βιωμα δε μπορεις να πεις ψεματα γι αυτο γιατι τα ψεματα ειναι παντα επιφανιακα κ η αληθεια παντα εχει βαθος τα ψεματα μπορει να τελειωσουν αλλα οτι ειναι αληθινο θα συνεχιζει ακαθεκτο η λεξη εχω βιωσει ενα πραγμα ειναι τοσο δυνατη κ τοσο αληθινη που οτιδηποτε αλλο μπροστα σε αυτο που λεω φαινεται επιφανειακο η χωρις ουσια..
αρα φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να βιωσεις κατι για να μπορεις να πεις μετα οτι εχεις τη δυναμη να το κανεις... αν ζοριστεις οστοσο ενω εχεις την κλιση κατι θα πετυχεις αλλα οσο ζοριζεσε θα μεινεις απο βενζινη καπια στιγμη.