Ε ναι βρε κουκλα μου αυτο λεμε θα φτιαξεισ ενα κηπακο με ντοματεσ κ μαρουλια δικα σου οτι θεσ να φασ δε θα τα πειραζει κανεισ κ οταν θα τα μαζευεισ θα φτιαχνεισ πιτεσ
Printable View
Ε ναι βρε κουκλα μου αυτο λεμε θα φτιαξεισ ενα κηπακο με ντοματεσ κ μαρουλια δικα σου οτι θεσ να φασ δε θα τα πειραζει κανεισ κ οταν θα τα μαζευεισ θα φτιαχνεισ πιτεσ
αχ βρε elis ευχαριστω αλλα δεν ειναι αυτο θεμα μου
Εμένα δεν με νοιάζει αν δουλεύει!
Μη σου πω πως το προτιμάω κιόλας να είναι Άνεργη...
Έχει πιο πολύ χρόνο και για μένα!!!
Σχεδόν όλες οι σχέσεις μου ήταν με Άνεργες!Αν ενδιαφέρεται καμία,εδώ είμαι!Χα χα χα!
Εγω προσπαθησα παντωσ να σ πω μια λυση απο εκει κ περα μη φανταζεσαι οτι κ μενα το ονειρο μου ηταν να γινω αγροτησ εχω κανει κ πιο καλεσ δουλειεσ απο αυτη αλλα για λιγο
Γκουγκλ πλει ταινιεσ με ενα τριαρακι στο ταμπλετ κ καλη απολαυση π λεει κι η ρεα εγω αυτα ξερω αυτα λεω
απλα ο αντρας μου δεν ειναι αγορτης εχει καποια χωραφια απο το πατερα του ο οποιος ασχολειται μονο με αυτο...αδυνατει να καταλαβαει οτι δε μπορει και και δεν εχει το χρονο να τα αναλαβει αυτος αφου γερναει ο πεθερος! Ειναι φύσει αδυνατο γιατι η δουλεια του ειναι αλλη! και θελει να πιστευει οτι εμεις σα ζευγαρι αποτελουμε τη συνεχεια των γονιων του.. απορω πως του γεννηθηκε η ιδεα αυτη αφου οταν με γνωρισε δουλευα δεκαωρα σε εταιρια και η μονη μου εννοια ηταν η αυξηση και μη μου σπασει κανα νυχι.. Να σημειωσω οτι τωρα στο τηλεφωνο με ρωτησε αν ακουσαν οι δικοι μου οτι εκλαιγα χτες και αν καταλαβαν οτι ειμαιχαλια..ειναι δυνατον να το απασχολει αυτο??? δεν αντεχω αλλο φοβαται δηλαδη μη τυχον και του καταλογισουν ευθυνες
Ειναι δυνατον να τα αναλαβει αυτοσ αλλα πρεπει να ξερει τη δουλεια για να το κανει εσυ μπορεισ να τον βοηθασ στη προωθηση δηλαδη κανενα προφιλ στο φμπ να βγαλει καρτεσ τετοια καμια σελιδα να γραφεισ τιποτα κειμενα αυτη ειναι ολη η δουλεια κ μπορεισ κι εσυ δεν ειναι μονο το χωραφι αυτο ειναι το μελλον δικιο εχει ο αντρασ σου
Μπορω εγω να σ πω σε πεντε λεπτα να στησεισ σελιδα επειχηρησησ ουτε λεφτα ουτε τιποτα
Ξερεισ απο ιντερνετ καθολου η μονο εδω
Εγω ειμαι επαγγελματιασ δεν παιζω με αυτα αμα θεσ να σ πω
σου λεω ειναι αλλη η δουλεια του...τι να προωθησει??ελιες εχει μονο...και δυστυχως δεν ειναι το μελλον στο χωραφι..συνηθως μεσα μπαινει ...απλα εχουμε το λαδι μας..δεν ειναι μεγαλοκτηματιας
Οποια απο σασ θελει που ξερετε ποιεσ ειστε εχετε κανενα προβλημα πανω σε τετοια δουλεια προωθησησ προβολησ κ θελετε καμια αποψη στειλτε με μυνημα να σασ πω μια αποψη οποια θελει οχι απο τουσ καινουριουσ κανενα δε δεχομαι μονο παλιουσ αυτοσ που μιλαω τοσο καιρο
ευχαριστω παντως που θελεις να με βοηθησεις να ασχοληθώ με κατι
Ποσεσ ελιεσ εχει να τ πω πωσ θα τα κανει μονοσ του ακομα κ χωρισ τρακτερ τελοσ παντων υπαρχει τροποσ να κανετε τον πεθερο να μην μπαινει μεσα οικονομικα τελειωσ
Θα ανοιξεισ ενα μπλογκ κ αρχισε να γραφεισ η ρεα θα σ βαζει θεματα κι ετσι θα χεισ δικια σ σελιδα