Λόγω κατάθλιψης μάλλον (ο ψυχολόγος όμως δεν πήρε χαμπάρι!)
Printable View
Λόγω κατάθλιψης μάλλον (ο ψυχολόγος όμως δεν πήρε χαμπάρι!)
40ρης μέσα στο νερό
25 ....! χαλαρα
Eμφανισιακά πολλοί που θα με δουν απο κοντά δεν πιστεύουν ότι είμαι εκει κοντα στα 40 και με ρωτάνε αν είμαι φοιτητής ή κάτι τέτοιο.Εγώ νιώθω ηλικιακά τόσο αλλά απο μυαλό γύρω στα 15..
Γυρω στα 22. Τοσο με κανουν συνηθως, τοσο νιωθω και γω συνηθως.
Είμαι 29,εμφανισιακά με κάνουν για 22-24.Εγώ στο μυαλό και στις εμπειρίες αισθάνομαι για 16 και στα επίπεδα ενέργειας για 40.
Εγω ωρες ωρες κανω σαν 15 χρονο , αλλες σαν 30αρης , 50αρης , 60αρης , προσαρμοζομαι σε καταστασεις , η οτι βολευει .......
Αλλά τελικά υπαρχουν προυποθεσεις, για παραδειγμα αν ερωτευτω η λογικη δραστηριοτητα εγκεφαλου μειωνεται.
Αν συσχετιστω με μωρο, προ νηπιου παιδι τοτε παλι νιωθω μικροτερη.
Εν τελει, δεν βγαινει ακρη. Μας επεβαλλαν τον χρονο για να συνενοουμαστε. Κατα τα αλλα ολα μεταμορφωνονται μεσα μας.
Τι κρίμα που την ξέρω.....!!!!
Μάλιστα. Ωραίο θέμα.
Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν είπε για μικρότερη ηλικία.
Εγώ θα έλεγα 50 (είμαι 30 κανονικά), λόγω κούρασης απ'τη ζωή.
Και ταυτόχρονα 12 γιατί έχω τόσα πράγματα που δεν έχω κάνει, μιλάω για πράγματα
βασικά όπως να ζήσω, να είμαι ο εαυτός μου, να μην κρύβομαι και ό,τι γίνει.
Ειμαι 22 και εχω την ψυχολογια και τον χαρακτηρα ενος 90αρη...
Ρε παιδια , ποιος η ποιοι ξεθαβουν τα παλια μου θεματα ?
μου θυμιζει η υποθεση το ανεκδοτο με τον ψυχασθενη που εφερνε σεναν ψυχιατρο σελιδες απο ενα μυθιστορημα που υποτιθεται οτι εγραφε , για να το δημοσιευσει στο ψυχιατρικο δελτιο ....... καλο ειναι του ελεγε , καλο ειναι, αλλα πολλα ονοματα εχει......του φερνει παλι αλλο, καλο , καλο, του λεει παλι, πολλα ονοματα ομως , κοψε μερικα .......για να μην μακρηγορω , αυτο εγινε κι αλλες φορες , μεχρι που ο ψυχιατρος εξαλλος φωναζει, ποιος κερατας κοβει σελιδες απο τον τηλεφωνικο μου καταλογο .....( οι νεωτεροι πιθανον να μην ξερετε τον τηλεφωνικο καταλογο ) , οι παλιοτεροι θα το ' πιασετε ' ....
ογδόντα λόγω κούρασης
πέντε λόγω αντίληψης και συμπεριφοράς