Originally Posted by
-moonlight-
Άλλοι άνθρωποι από τόσο άγχος και στεναχώρια υποφέρουν τόσο από σωματικές όσο και ψυχικές ασθένειες... Άλλοι χάνουν την ζωή τους τόσο άδικα και είναι τόσο κριμά γιατί είναι συνήθως αυτοί που ΑΓΑΠΟΥΝ την ζωή... Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα. Ο καθένας περνάει τον δικό του γολγοθά, έτσι δεν είναι; Πόσες φορές έκατσα να σκεφτώ, ρε γαμώτο δες πόσο υποφέρει ο τάδε και ο τάδε (και ειδικά σήμερα έφαγα 4 δυνατά χαστούκια από γνωστούς με αποκορύφωμα το τελευταίο που άκουσα με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες) αλλά δεν αρκεί για να σε αφυπνίσει, περισσότερο υποφέρεις με όσα τραβάνε άλλοι άνθρωποι και με όσους χάνονται τόσο άδικα. Δεν τα λέω για να μας στεναχωρήσω, αυτό είναι αναμενόμενο, όσοι είμαστε σ' αυτό τον χώρο είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι. Το γράφω γιατί η σύγκριση δεν έχει νόημα. Περισσότερο μας ρίχνει και περισσότερο τιμωρούμε τον εαυτό μας. Ό,τι νιώθουμε και μας βασανίζει είναι φρίκη και είναι πρόβλημα που πρέπει να λυθεί αλλά τις πλείστες φορές δεν ξέρουμε τον τρόπο και λειτουργούμε λανθασμένα. Όσο περισσότερο μας πιέζουμε τόσο μένουν και μας βασανίζουν περισσότερο. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες, απλά πρέπει να καταλάβεις σε παρακαλώ, για να μην χαώνεσαι περισσότερο, πως αυτές τις σκέψεις δεν τις έχεις επιλέξει και δεν θες εσύ η ίδια να δημιουργείς προβλήματα στον εαυτό σου. Ποιος θέλει ρε γαμώτο να μην είναι ευτυχισμένος χωρίς έγνοιες, ποιος δεν θέλει να εκτιμάει το κάθε τι γύρω του ειδικά σε τόσο μικρές ηλικίες; Δεν ξέρω ειλικρινά ποιά είναι η λύση για να σε βοηθήσω, απλά πλέον τα έχω σιχαθεί κι' εγώ όλο αυτά που προσπαθώ να μην σκέφτομαι καν πως υπάρχει πρόβλημα, αφήνω τις σκέψεις να είναι εκεί και προσπαθώ τις ώρες που νιώθω πως θα με επηρρεάσουν, πως θα τους δώσω σημασία, πως θα φρικάρω, να κάνω αμέσως κάτι άλλο ή να σκεφτώ κάτι έστω και αρνητικό που αφορά κάτι "έξω από μένα". Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι λέω... Ειλικρινά στην πράξη όλα είναι τόσο δύσκολα αλλά δεν γίνεται αλλιώς... :(