Απ'τον Σεπέμβριο του 2005, η οποία ήταν η πρώτη και τελευταία μου σχέση, που κράτησε 1 εβδομάδα χωρίς να ολοκληρωθεί.
Printable View
Απ'τον Σεπέμβριο του 2005, η οποία ήταν η πρώτη και τελευταία μου σχέση, που κράτησε 1 εβδομάδα χωρίς να ολοκληρωθεί.
32 χρόνια είμαι εγώ χωρίς σχέση, δηλαδή από τότε που γεννήθηκα!
Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
τσιλ παιδια...οσοι ειμαστε κατω από 30 καλυτερα χωρις σχεση να απολαυσουμε το νεκταρ μου μας χαριζουν οι γυναικες...και εγω ένα χρονο χωρις είμαι..αλλα καλυτερα, περναω... κανω σεξ χωρις δεσμεύσεις και επισης δεν εχω πανω από το κεφαλι μου μια γυναικα να μ ζαλιζει ολη μερα και να ζηλευει...βγαινεις πινεις-περνας ωραια και γνωρίζεις γυναικες χωρις να κανεις δεσμεύσεις το καλυτερο κομματι....
τσιλ ακριβως. το ποστ ειναι 2 χρονων ολντ βεβαια
εγω δεν καταλαβαινω γιατι εχει σημασια ποσο καιρο ειναι καποιος ελευθερος. γιατι ολοι το ρωτανε αυτο? και στην πραγματικη ζωη και εδω? δλδ ειναι κατι που πρεπει να καθοριζει τι γνωμη θα σχηματισεις για καποιον?
ε ναι, και φιλες μου λενε...'αχ τερας..(δεν με προσφωνιζουν τερας..) ακομα και αυτοι που πανε στην αννιτα εχουν σχεση και εγω δεν εχω'. ριλι ναου??
Καλά κοίτα λογικό είναι να ναι στεναχωρημένος κάποιος αν έχει μεγάλη δυσκολία να πετύχει κάτι που θέλει, το θέμα είναι να μην οδύρεσε πχ επειδή είσαι ένα ή δύο χρόνια χωρίς σχέση. Αυτό δεν λέγεται δυσκολία αυτό είναι κάτι λογικό, εκτός και αν ψάχνει μία οποιαδήποτε σχέση για να περάσεις την ώρα σου.
αμα θες οποιαδηποτε σχεση τη βρισκεις και οπουδηποτε. πας στο περιπτερο για δρακουλινια και την ψωνιζεις εκει. αλλα δεν μπορεις να με κρινεις η να σε κρινω επειδη εχεις αλλα κριτηρια
εγω 22 χρονιααα ! :p
ε νταξ..και γω ειμαι ελευθερη χρονια. εκανα τιντερ μετα τις προτροπες ολων, αλλα το διεγραψα την επομενη, διοτι εδω δεν γνωριζεις πλεον ανθρωπο κανονικα. ολοι γνωριζονται μεσω τιντερ η αλλων χαζων μεθοδων.
33 χρόνια, όσο και η ηλικία μου.
εγω ημουν ολο σε σχεση τωρα εχω καταντησει τοσο ψοροπεριεργη που δεν θελω κανεναν!