Πιστευεις οτι αν λαβεις βοηθεια ειδικου ( δεν μιλαω για χαπια ) θα μπορεσεις σιγα σιγα να κανεις εστω λιγα απο τα πολλα ?
Printable View
Πιστευεις οτι αν λαβεις βοηθεια ειδικου ( δεν μιλαω για χαπια ) θα μπορεσεις σιγα σιγα να κανεις εστω λιγα απο τα πολλα ?
Τροποποίησα ενα μήνυμα γιατί με φωτογραφίζει απόλυτα και δε θέλω να το δει κάνας γνωστός. .Καλά ελις έριξα βοτκα σε πράσινο τσάι λεπτό ! Δεν υπάρχει! ! ( θα τελειώσω το μπουκάλι και δε ξανά πίνω-δεν έχω και λεφτά έτσι και αλλιώς)
Πήγα σε μια ψυχολογα έχω κάνει και ποστ και έφαγα ξε νερά. ..δε ξέρω μπορεί να πάω σε άλλη αν έχω λεφτά καθ μου δοθεί η ευκαιρία
Το θυμαμαι αυτο με την ψυχολογα, ετυχε να πεσεις σε μια μη επαγγελματια.
Τα έχω χιλιοαναλύσει τα πράγματα στο μυαλό μου..Δεν αλλάζουν. .Μόνο η οπτική τους -φαντάζομαι-ότι μπορεί να αλλάξει. .κάτι που δε μπορώ να κάνω. .και απλά λέω οκ τα αφήνω οπως έχει κι αν είναι να νιώσω πιο σκατα από τωρα( βάλε μοναξια , βάλε να χάσω τους γονεις μου, βάλε βάλε ) θα ζω με τη κατάθλιψάρα μου μεχτι να πεθάνω. .και τι έγινε ..Έχω καταλάβει ότι όσο προσπάθεθα τόσο χειρότερα είναι. .θα το αποδεχτώ κσι τέλος
Φλερακι εισαι επιπεδατη γενικα οποτε κοψε το αλκοολ κ αρχισε τα τσαγια ακουσε με θα ομορφυνεισ κι ολασ ακου τον παλιο ασχολουμαι με αυτα
Εγω δε καταλαβα σ αρεσε το τσαι η οχι;
Επίπεδατη? ? Που το είδες βρε ελις? ?? Καλό όμως! !! Γαμω τους συνδυασμούς πράσινο τσάι και βοτκα! Κακώς δεν έχει πολύ φορεθεί. .και χωρίς αλκοόλ καλό είναι!