ο μακ συμφωνούμε απολυτα.. οποιος επιτιθετε πρωτος σε άλλο μελος πρεπει να τρωει μπαν κατευθείαν... όπως επισης και οποιος δυσφημεί μελος του φορουμ με τον οποιοδήποτε τροπο αναφέροντας το νικ του κακοπροαιρετα
Printable View
Υπάρχει περίπτωση ο Macgyver, ή οποιοδήποτε άλλο ενεργό μέλος το θελήσει, να αναλάβει κομμάτι της διαχείρισης; Ο Macgyver, και πολλά παιδιά εδώ μέσα (είστε πολλοί και βαριέμαι να αναφερθώ στον καθένα ξεχωριστά :p), είναι από τα πολύ αξιόλογα μέλη του forum. Θα μπορούσε να αναλάβει επάξια κομμάτι της διαχείρισης, διότι ούτε σε "έντονες" συζητήσεις έχει πάρει μέρος ούτε σε διαπληκτισμούς!! Τον παραδέχομαι πολύ σε αυτό και επίσης - δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτήν την λατρεία - μεγάλη, προσωπικά, αδυναμία έχω στον Why, αλλά δε θα τον ψήφιζα για διαχειριστή, γιατί από psychology θα το καταντήσει men's health το έρμο το forum, πόσα χτυπήματα να δεχτεί κι αυτό μέσα σε λίγο καιρό; :p
Gallow,δεν θα μπορούσα να είμαι διαχειριστής.Εισαι πάντως από τα μέλη που εκτιμώ μαζί με την Troxia,τον Mac,τον wjsrp κλπ.
Άσχετο,αλλα ρώτα την Troxia σε πμ για την επιρροή μιας γυναίκας πάνω μου η τον Mac.
Ok νηπιαγωγειο... get a life μαγκαιβερουλι...!
Καπου ειπωθηκε οτι ο Μαγκ δεν κανει καυγαδες? Διαβασα καλα ή εκαναν πεταλουδες τα ματια μου?
Μαγκαιβερ ασχολεισαι παρα πολυ με το φορουμ , κανε ενα διαλειμμα , τελος παντων στον ελευθερο χρονο σου φτιαχνε σαιτες με πεντακοσαευρα και πετα τες νωχελικα στο σαλονι σου . Εχω μπερδευτει εχεις καταθλιψη ή δεν εχεις? Μια λες οτι εισαι πολυ καλα και μια οχι.
Εγώ το είπα... δεν έχω πετύχει πάντως να καυγαδίζει κάπου. :p
Why, ούτε εγώ θα μπορούσα, παρότι έχω άπλετο και αναξιοποίητο χρόνο :p. Δεν πειράζει, εμείς ομορφαίνουμε τον κόσμο και μόνο με την παρουσία μας, που να τον ελέγχουμε κιόλας...αυτό είναι too much ακόμα και για εμάς!!...:p
Gallow , δεν μπορω να κανω εγω τον διαιτητη σενα φορουμ , το οποιο εχει ιδιοκτητη , εχει ηδη διαχειριστες , διοτι
1) δεν εχω την διαθεση
2 ) μπορω να διαθεσω τον χρονο μου καπου πιο παραγωγικα
3 ) το να παρακολουθω συνεχως το φορουμ , θα μου προκαλεσει ανεπανορθωτη εγκεφαλικη βλαβη !
4) δεν μου παει ο ρολος
5) ευτυχως , δεν μου εχει σαλεψει ακομα , να παριστανω τον μοντ
Μνιμονιο , ποσες φορες εχω αναφερθει στους καυγαδες που στηναμε μεχρι και το 2014 ? αρνηθηκα ποτε κατι ? αυτα σταματησαν απο τις αρχες του 2015 και μετεπειτα .............εκανα το λαθος , αφελεια θαλεγα , να θεωρησω εσενα και την ρεμεντυ φιλια μελη , αλλα βλεπω ποσο εξω επεσα , ασε την ρεμ , εσυ γιατι ειρωνευεσαι ? σε ειρωνευτηκα εγω ? ακυρα τα φιλικα μνμτα που ανταλλαξαμε προτου αποχωρησεις ? θελετε να ξαναγυρισουμε στα παλια ? ελα ομως που εγω δεν θελω , αυτα τελειωσαν , μια για παντα .......................τελικα ο λυκος , κιαν τα δοντια του πεσουν , λυκος παραμενει , διαπιστωνω με μεγαλη μου λυπη ......................συναντησα σε ολη μου την ζωη τον φθονο , τοχω παρει αποφαση οτι σολη μου την ζωη θα συνεχισω να τον συναντω .........( βλ. πεντακοσαρικα ) .....
Oλα σου τα θεματα γεννουν καυγαδες..μολις σου πεταξουν καμια αληθεια αρχιζεις τα γκανγκστεριλικια. Τελος παντων δεν ασχολουμαι πλεον με ρωτησες κατι και σου απαντησα.
Eισαι ο πλεον ακαταλληλος να μιλησεις για την δικη μου μπεσα . Με την Ρεμεντυ δεν ξερω τι ειπατε και τι κανατε γιατι δεν ημουν φορουμ εχω και ζωη ξερεις και προβληματα ζωντανα , οχι διαδικτυακα! Μονο τα πρασινα προλαβα να δω αφου ειχε μπει λουκετο στο θεμα.Αρα λοιπον δεν καταλαβα και τιποτα...
Μην δημιουργεις εντυπωσεις με το "ανταλασσαμε μηνυματα" ναι εχουμε ανταλλαξει 2-3 μηνυματα στο παρελθον.. ε και?? Θα χτυπαμε παλαμακια σε οτι συμπεριφορα κατα καιρους σου βγαινει? Εχεις ξεφυγει πραγματικα και φιλικα θα σου πω να βγεις λιγο εκτος φορουμ γιατι εχεις αρχισει και εκτιθεσαι και ναι χαλιεσαι ψυχολογικα.
Και σταματα τις πουστικες τροποποιησεις για ακομα περισσοτερες εντυπωσεις.. 54 χρονων ανθρωπος εισαι οχι κανενα παιδαρελι.
Ρε εσείς,ηρεμήστε βραδιάτικα...
....εεε μα μπηκε με ορεξουλες ο Μαγκαιβερ . Πρεπει να του χαιδευεις μονο τα αυτακια αν ακουσει καμια αληθεια αρχιζει τις ταρζανιες. Σε αφηνω να γραφεις ολο το βραδυ και να τροποποιεις μεχρι να ικανοποιηθει ο εγωισμος σου. Καλο βραδυ.